• Regaty Autor: ~Opinia [188.146.4.*]
    Jakoś w tym roku zapomnieli pochwalić się regatami

https://zeglarski.info/artykuly/jakub-pawluk-i-marcin-jozefowski-mistrzami-polski-w-klasie-505/
  • Re: Regaty Autor: ~Opinia [188.146.4.*]
    https://legiasailingschools.pl/aktualnosci/legionisci-mistrzami-polski-2218
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.instagram.com/505wpolsce/&ved=2ahUKEwjUpazDo6T6AhVvl4sKHUbTBcQ4ChAWegQICRAB&usg=AOvVaw1hb9cnMAjf_0Q5aPSwiVsv
  • Re: Regaty Autor: ~Adam [190.2.132.*]
    To jest dobra informacja?
    Po dobrych informacjach były zrzuty?
  • Re: Regaty Autor: ~Opinia [188.146.12.*]
    To jest przykład żenującej amatorki i przepalania pieniędzy których firmie brakuje.

Jak można nie wykorzystać potencjału reklamowego z regat sponsorowanych przez MTE które wygrywa srebrna medalistka igrzysk w Tokio?

Zero relacji.
    Dlaczego prezes nie pojawił się na rozdaniu nagród?
  • Re: Regaty Autor: ~bubuzubu [31.61.254.*]
    To tylko sarkazm niskich lotów w wykonaniu forumowej chorągiewki. Informują o regatach? "Może by się w końcu wzięli za robotę, zamiast sponsorować łódki i mordobicia". Nie informują o regatach? "Zapomnieli się pochwalić, trzeba to wytknąć i wałkować na forum". Jest pewien typ ludzi, którym nigdy nie dogodzisz.
    W Twojej ocenie nie powinni korzystać z takich okazji do promowania wizerunku?
    Z faktu że mają medalistkę igrzysk w Tokio?
    Mają? Kto ma? Doczytałeś chociaż że płynęła w barwach Niemiec z Holgerem Jessem?:P Wielokrotnie wylewałeś wiadra pomyj na forum za zaangażowanie spółki w wspieranie wydarzeń sportowych, a teraz rozdzierasz szaty niczym Rejtan, bo nie było postu na fejsiku o regatach. Bądźmy poważni i jeśli już wyrażasz te swoje "Opinie", to niech przynajmniej będą one spójne, to może chociaż nowi forumowicze się na to nabiorą.
    To poczytaj sobie moje wcześniejsze wpisy a potem komentuj.
    Regaty jak dla mnie były i są ok, bo to czysty sport korzystający z "zielonej energii".

To co krytykowałem i dalej podtrzymuję to sponsorowanie mordobicia.

Wracając do komunikatu, dobry marketingowiec dobrze będzie wiedział jak napisać o zwycięstwie srebrnej medalistki igrzysk w regatach MTE.

Prezes i spółka nie zadali sobie trudu, żeby wykorzystać taką okazję, gdzie z góry było wiadomo że jest faworytką w kategorii open.
    Zamiast dzielić włos na czworo o, za przeproszeniem, babę na łódce, wolałbym żebyś coś tu naskrobał na forum odnośnie zapowiedzi z ostatniego raportu okresowego. Do końca września ma być zaprezentowana platforma Minutor Prime, a na przełomie 3 i 4 kwartału prezentacja dużego magazynu energii. Dziś już 21 września i warto tego pilnować i rozliczać obietnice. Pod konstruktywną krytyką jestem w stanie się podpisać obiema ręcyma:) Chyba że tymi regatami próbujesz odwrócić uwagę od tego co naprawdę ważne?
  • Re: Regaty Autor: ~cewek [212.75.105.*]
    bubuzubu nie rozumiem o o Ci chodzi. Po co polemizujesz z tym czymś? to w życiu merytorycznego posta na forum nie napisało. Chyba, że za taki uznać ten w którym się uczył jak składać zlecenia.
    Szkoda prądu(coraz droższy będzie)
  • Re: Regaty Autor: ~Opinia [188.146.1.*]
    Nie zasmiecaj mi wątku cewku.
    Nic nie wnosisz do tematu.
    Widać że o promocji i budowaniu wizerunku masz blade pojęcie.
    Udzielaj się w wątkach gdzie możesz wylać trochę jadu
    Przyjdzie czas na podsumowanie zapowiedzi jak miną terminy.
    Za bardzo spieszyłem się w pierwszym kwartale z magazynami więc drugi raz tego błędu nie pełnię.

Mam żal o buowanie wizerunku. Mają świetne hasło wiodące. Popełnili ciekawą wizualnie i spójną stronę oraz kanały w social mediach a nikt tego nie rozwija w skoordynowany sposób.
    Facebook powinien postować regularnie po kilka razy w tyg i być podpromowany.
    Magazyny powinny być widoczne w wynikach wyszukiwania.
    Czekamy cierpliwie do końca kwartału.
  • Re: Regaty Autor: ~ben [78.133.139.*]
    Przede wszystkim dobre pozycjonowanie w google haseł "magazyny, przemysłowe, farmy, wiatraki, wodór, etc". Z fejsem nie koniecznie, bo nie każdy korzysta. Aczkolwiek może być dobrym uzupełnieniem. Jednak pozycjonowanie to podstawa podstaw, bez tego fundamentu chałupy nie zbudujemy prezesie.
  • Re: Regaty Autor: ~gracz [46.134.124.*]
    Miejmy nadzieję że to czyta he.
    Czyta, czyta.
    Koszulę przecież zmienił.
  • Re: Regaty Autor: ~Lol [46.134.119.*]
    Pakiecik na 0.58 do upchnięcia też nam przecież proponował, ale chętnych mu brakło to wysypał nizej :-D Dlatego m.in. obecny kurs mamy w takim, a nie innym miejscu.
  • Re: Regaty Autor: ~Cwaniaczek [190.2.131.*]
    Jeszcze się dziwił że śmiecia nie kupują , a on sobie za 30gr drukuje.
    W ten weekend finał regat a sponsor milczy

https://www.upwind24.pl/regatta/final-minutor-energia-puchar-polski-505-oraz-final-grand-prix-hobie-cat-2022-1
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.