To tylko sarkazm niskich lotów w wykonaniu forumowej chorągiewki. Informują o regatach? "Może by się w końcu wzięli za robotę, zamiast sponsorować łódki i mordobicia". Nie informują o regatach? "Zapomnieli się pochwalić, trzeba to wytknąć i wałkować na forum". Jest pewien typ ludzi, którym nigdy nie dogodzisz.
Mają? Kto ma? Doczytałeś chociaż że płynęła w barwach Niemiec z Holgerem Jessem?:P Wielokrotnie wylewałeś wiadra pomyj na forum za zaangażowanie spółki w wspieranie wydarzeń sportowych, a teraz rozdzierasz szaty niczym Rejtan, bo nie było postu na fejsiku o regatach. Bądźmy poważni i jeśli już wyrażasz te swoje "Opinie", to niech przynajmniej będą one spójne, to może chociaż nowi forumowicze się na to nabiorą.
Zamiast dzielić włos na czworo o, za przeproszeniem, babę na łódce, wolałbym żebyś coś tu naskrobał na forum odnośnie zapowiedzi z ostatniego raportu okresowego. Do końca września ma być zaprezentowana platforma Minutor Prime, a na przełomie 3 i 4 kwartału prezentacja dużego magazynu energii. Dziś już 21 września i warto tego pilnować i rozliczać obietnice. Pod konstruktywną krytyką jestem w stanie się podpisać obiema ręcyma:) Chyba że tymi regatami próbujesz odwrócić uwagę od tego co naprawdę ważne?
bubuzubu nie rozumiem o o Ci chodzi. Po co polemizujesz z tym czymś? to w życiu merytorycznego posta na forum nie napisało. Chyba, że za taki uznać ten w którym się uczył jak składać zlecenia. Szkoda prądu(coraz droższy będzie)
Nie zasmiecaj mi wątku cewku.
Nic nie wnosisz do tematu.
Widać że o promocji i budowaniu wizerunku masz blade pojęcie.
Udzielaj się w wątkach gdzie możesz wylać trochę jadu
Przyjdzie czas na podsumowanie zapowiedzi jak miną terminy.
Za bardzo spieszyłem się w pierwszym kwartale z magazynami więc drugi raz tego błędu nie pełnię.
Mam żal o buowanie wizerunku. Mają świetne hasło wiodące. Popełnili ciekawą wizualnie i spójną stronę oraz kanały w social mediach a nikt tego nie rozwija w skoordynowany sposób.
Facebook powinien postować regularnie po kilka razy w tyg i być podpromowany.
Magazyny powinny być widoczne w wynikach wyszukiwania.
Czekamy cierpliwie do końca kwartału.
Przede wszystkim dobre pozycjonowanie w google haseł "magazyny, przemysłowe, farmy, wiatraki, wodór, etc". Z fejsem nie koniecznie, bo nie każdy korzysta. Aczkolwiek może być dobrym uzupełnieniem. Jednak pozycjonowanie to podstawa podstaw, bez tego fundamentu chałupy nie zbudujemy prezesie.
Pakiecik na 0.58 do upchnięcia też nam przecież proponował, ale chętnych mu brakło to wysypał nizej :-D Dlatego m.in. obecny kurs mamy w takim, a nie innym miejscu.