Tutaj to tylko podbitka i od razu ucieczka!! Tego nikt nie kupuje! Lekko na zielono i już wszyscy szybko sypią! Nie naganiam bo sam akcje trzymam, ale wygląda to tragicznie!!
masakra - stary... reprezentujesz dno. Zakładasz wątek w każdym momencie, kiedy spółka jest na czerwono. Naprawdę żal mi takich naganiaczy... jesteś chłopie... a z resztą..
Przecież to spada od 17zł! Ostatnio jest dziennie czerwono!! To kiedy mam pisać? Zielonego koloru już dawno tu nie było!! Więc co mam napisać? Że leszcze oddają, gruby zbiera, za chwilę wyszczał, jutro dzida?? Czy co? Fakt jest taki że nikt tego nie kupuje!!!
Ale ktos po lewej to bierze.... :) tylko wiesz to moze być manipulacja ..... albo inwestor co kupił po 7 zł oddaje akcje , bo na wszystkich 3 giełdach praktycznie pakiety sie powielaja na lewo....
będąc uczciwym, powinieneś tak samo zasypywać forum w momencie, kiedy spółka jest na zielono. Ale wtedy Ciebie brak tutaj. No chyba, że faktycznie jesteś taki wystraszony i musisz to z siebie wyrzucać, to ok.
Nie wiem czy państwo widzieli ostatni raport, zgłasza tabelkę z cena za MWh. Nawet Australia niezłe wypada. Mogli by zrealizować dalsza jej cześć to wtedy nawet bym nie patrzył na notowania bo rosło by mocno.