Spekulant, ale czy wiesz na czym polega taka kampania? Najwidoczniej nie. Premiera dużego magazynu ma być zgodnie z raportem za Q2 na przełomie 3 i 4 kwartału. Trzymam kciuki za dotrzymanie terminu i może się przy okazji dowiemy o co konkretnie chodzi z tym finansowaniem społecznościowym.
Sprzedajcie stare kupcie nowe akcje po nizszej cenie jak myslicie ze wczesniej nie urosnie macie okazje tanio kupic ja stare trzymam bedzie x zl do zimy tego roku jakby jakis j3lop pytal hihi, a na nowe sie zapisze jeszcze i za rok dwa sprzedam z kolejna xxx % przebitka jak juz wejda do obrotu tak sie zarabia :D
Sypta leszcze macie okazje oddac ja podbitce wkoncu czyz nie, im mjiej lescza tu bedzie tym lepiei, papier ma byc w silnych rekach i spekuly wtedy zobaczycie .. dawac na dolne widelki dzis jelopy
No to syp opinio ucieszy mnie spadek nawet lepiej wole dobrac taniej aktualne alcje jiz w ,apisie i czekac 2lata nim je wprowadza do obrotu, za pol roku gora rok juz mnie tu jie bedzie bo oddam po x zl pyranie czy raz jeszcze ktos ki odda i da usrednic akcje w dol po 30gr jak poprzednim razem w drodze ja koje x zl czas pokaze czekamy na lepsza cene potem boom magazynow i oddajemy po 5zl minutorka za x miesiecy badz x lat ktoz to wie czas pokaze ile to potrwa, pakiecik rosnie fo najwazjiejsze i to mnie tylko cieszy kiedys wygranko bedzie moje jak zwykle:D
Cicho niech sypia chce dobrac mozliwie najtaniej niech mysla co chca niech mysla ze nie urosnie maja sypac lescze co ie jie znaja jie chce tu takich akcjonariuszy co jie maja pojecia co maja i jie znaja potencjalu, uros ie poteznie tylko nim to sie stanie moze zkow po 30gr dadza dobrac fajnie by bylo wkoncu bessa jest a po 5zl oddam kiedys za rok czy dwa a moze za 3kiesiace ktoz to wie czas pokaze jak zwykle.. :D juz sie nie udzielam na forum chciale. Wam namieszac w glowach teraz bede obserwowal po kursie czy madrzy z was inwestory czy tez odwrotnie.. :D
Spekulant raczej nie kuma. Jeśli taka kampania zostanie przeprowadzona, to prędzej Mtr Cellarium wejdzie osobno na giełdę jako spółka zależna np. za rok czy dwa, tak się najczęściej dzieje w przypadku kampanii na Findfunds, Beesfund, Crowdconnect i innych tego typu platformach.
Żeby nie było leszcza to byś musiał zniknąć mitomanie elo elo :D :D pozdro pozdro kupię po 29 groszy wzrośnie na10 zł sprzedam, spadnie na 10 groszy odkupie , wzrośnie na 10 zł i znowu sprzedam elo elo pozdro :D buhaha fajnie można się pośmiać z twojego pisania i tego dziecinnego pisania haha
cudow nie ma , beda emitowac AKCJE PO 30GR a do obecnego kursu to jest przebitka i od tego na pewno nie urosnie. Jak jeden magazyn rzemyslowy to kilka baniek to tych akcji po 30gr beda milionami emitowac a wrzucac na rynek bo przebitka i tak oto za juz beda 30gr notowane i zadne piski spekulanta tego nie zmienia od dwoch lat zaklina kurs ze skutkiem katastrofalnym.
I to ma być ta super platforma z opisu w raporcie? Z tego co wygląda to będą tam szukać finansowania "społecznościowego" na zakup wypuszczonej emisji?? Poprawcie mnie jeśli się mylę.
O tym nie było nic w raporcie za Q2. Była mowa o platformie B2B Mtr Cells i platformie MLM Minutor Prime, która ma być zaprezentowana do końca września. Aczkolwiek możliwe że z pomocą platformy z linka szukają inwestorów do objęcia tej emisji po 30 gr, za mało tam danych żeby cokolwiek stwierdzić.
Jeśli tak, to słabo to wygląda. Rzekomo prezio szukał większego inwestor do objęcia akcji z emisji żeby nie rozdrabniać akcjonariatu, przez co pozbawili nas PP, a teraz takie buty się szyje? Nie wiem już co o tym wszystkim sądzić.