Widzę, że chętnych do oddawania po 0,46-0,47 totalny brak, po tym jak ktoś pokazał jaki ma arsenał na TKO. Teraz pozostaje pytanie, po ile skupić, żeby nie zostać na peronie jak ruszą pierwsze Espi o nowych kontraktach i kiedy ktoś pokroju Johna zbierze jednym strzałem 20-30 kg.
Użyłem tylko pewnej metafory John. Ale faktem jest że masz dużą wiedzę w zakresie inwestowania w ciekawe, dobrze rokujące spółki, których kurs był zdołowany. Swego czasu tak samo się podczepiłem pod Bumech do 8 zł i dzisiaj jestem spokojny, po zamknięciu pozycji na 70+. Może na Polmanie będzie podobnie ? Jak sądzisz John ?
To zależy od skali kontraktów w Afryce. 10krotny wzrost będzie trudny do osiągnięcia jak na bumechu. Tam jednak zagrała bardzo silna i medialna emocja spoleczna. Tu jednak ff niski i kapitalizacja też więc nie zdziwiłbym się jakbym zobaczył 2.6 -3.2 w piku czuli jakieś 500%.
Powiem Ci John, że jeśli to się okaże prawdą, to pojadę w podróż mojego życia na Kubę i kupię Ci w prezencie paczkę najdroższych cygar i butelkę najlepszego alkoholu.
w sumie tak sobie myślę że skoro leszcze czytają forum to pisząc o taktyce odsłaniacie karty i część z nich już nie zdecyduje się oddać papieru. A z drugiej strony dobrze jest szerzyć prawdę i fajnie jak wiele osób zarobi a nie tylko grubasy
Czy teraz codziennie będziecie zakładać kolejny błazeński wątek o Johnie i jego padawanach?
Proponuję jednak jakieś forum dla dzieci albo o książkach przygodowych.
Pozdrawiam
Misiek