• Znowu zarząd sypie Autor: ~janusz [188.122.20.*]
    Ja pie... Zaraz 1 z przodu zobaczymy
  • Re: Znowu zarząd sypie Autor: ~antyjareczek [91.232.46.*]
    Bardzo wierztłem w tę spółkę, ale to zachwiało u mnie wiarę.
    Żle świadczy zarówno o spółce jak i o zarządze. W końcu oni wiedzą lepiej co narobili
  • Re: Znowu zarząd sypie Autor: ~mo [83.21.158.*]
    A ja wywaliłem i teraz mam banana ))) jak zarząd ma akcjonariuszy w D ...to ja wiem wszystko o relacjach Firma - akcjonariat . Mogę to wyjaśnić ale wszyscy raczej wiedzą .
  • Re: Znowu zarząd sypie Autor: ~sileoJM [93.159.156.*]
    Może ktoś potrzebował extra kasę na zakup małego mieszkania w Londynie lub w Miami ?
  • Re: Znowu zarząd sypie Autor: ~janusz [188.122.20.*]
    I znowu babsko sypie i jeszcze dziad dołączył. Widać bardzo wierzą w spółkę i bardzo dobrze musi się dziać w spółce skoro tak się wyprzedają. Chyba pora uciekać
  • Re: Znowu zarząd sypie Autor: ~Kosmaty [85.221.130.*]
    Przecież napisali, że sypią bo potrzebują kasę na warranty subskrypcyjne ktore zamienią ma akcje. Innymi słowy, tak to wygląda gdy zarząd dostaje wynagrodzenie w formie akcji/warrantów. Jakbym tak diatawal też bym walił w rynek, bo akcjami nigdzie nie zaplacisz. A skoro kurs zbili to idealny moment żeby dobierać.
    A jeszcze trzeba nadmienić że w czasach kryzysów cash is the King, lepiej mieć kasę za którą potem można kupić co się chce.
  • Re: Znowu zarząd sypie Autor: ~dr [83.21.158.*]
    Tylko nas interesuje kurs a ich interesuje wypłata która jest uwarunkowana w jakimś stopniu od kondycji firmy . A kurs można ciągle uwalać i kompletnie na niego nie patrzeć . Bo zainteresowanie Kruka kursem zakończył się w dniu debiutu i pozyskaniu środków . A my się wkręcamy i zaklinamy a oni patrzą na dobra okazję do sprzedaży pakietu . Oczywiście tak tylko myślą ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [68.235.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
KRUK -0,51% 426,10 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.