A ja wywaliłem i teraz mam banana ))) jak zarząd ma akcjonariuszy w D ...to ja wiem wszystko o relacjach Firma - akcjonariat . Mogę to wyjaśnić ale wszyscy raczej wiedzą .
I znowu babsko sypie i jeszcze dziad dołączył. Widać bardzo wierzą w spółkę i bardzo dobrze musi się dziać w spółce skoro tak się wyprzedają. Chyba pora uciekać
Przecież napisali, że sypią bo potrzebują kasę na warranty subskrypcyjne ktore zamienią ma akcje. Innymi słowy, tak to wygląda gdy zarząd dostaje wynagrodzenie w formie akcji/warrantów. Jakbym tak diatawal też bym walił w rynek, bo akcjami nigdzie nie zaplacisz. A skoro kurs zbili to idealny moment żeby dobierać.
A jeszcze trzeba nadmienić że w czasach kryzysów cash is the King, lepiej mieć kasę za którą potem można kupić co się chce.
Tylko nas interesuje kurs a ich interesuje wypłata która jest uwarunkowana w jakimś stopniu od kondycji firmy . A kurs można ciągle uwalać i kompletnie na niego nie patrzeć . Bo zainteresowanie Kruka kursem zakończył się w dniu debiutu i pozyskaniu środków . A my się wkręcamy i zaklinamy a oni patrzą na dobra okazję do sprzedaży pakietu . Oczywiście tak tylko myślą ;)