• 22 dni do katastrofy Autor: ~Swiadomy [5.173.120.*]
    https://youtu.be/tqI1ypwM8K8
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~REE [31.13.189.*]
    NIESTETY 3,50 zl w tym roku
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~Ostra [84.61.255.*]
    Żeby nawet spadło do 1 zł to kupuje nie pozwolę aby obce kraje przejęły nasze złoża
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~NOWY [194.36.19.*]
    Jutro kupie akcje szt 1

https://www.youtube.com/watch?v=tqI1ypwM8K8
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.221.167.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~Maly [190.2.132.*]
    Jechać z nimi do spodu , powinniśmy być rajem na ziemi a jesteśmy kolonialnym narodem? Co za naród który nie potrafi sam stanowić o sobie a to ja to jakieś przybłędy obcy agenci czy zdrajcy!!!
    Skończmy z tym gnojem bo oni chcą skończyć z nami!!!
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~Bart-oszewski [5.173.136.*]
    P0litycy kupieni przez DE, USA i RUS. Solidarność nie powstała znikąd.. To Amerykańska agentura sponsorowała wszysto. Bo hcieli polozyc lape na nasze surowce. Tak jak zsrr i usa prowadząc wojny w afganistarnie.. tam tez poszlo o surowce a nie talibow
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: antydzban [5.173.121.*]
    Naprawdę w to wierzycie?
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~JanPawełdrugi [185.93.75.*]
    Broncie gazu i złóż Polacy, ja tam osobiście kupuje akcje pgnig, nawet jak ma to spadać. Będę protestować przy przejęciu przez Orlen.
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~Jan34 [5.173.151.*]
    Ja tez protestuje jestem przeciw przejeciu pgnig.
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~lukas19 [83.23.244.*]
    Głosujcie dalej na targowiczan a Wasze dzieci będą musiały jeździć na zbiór truskawek, winogron lub zmywak na zachód Europy. Sprywatyzujcie do końca orleny, pgingi i banki, oddajcie resztę majątku SP w ręce byłych agentów służb (sb, kgb, bdn, mosadu i cia) lub ich dzieci a będziecie musieli stąd spie...r..d..a..l..a...ć nawet w wieku emerytalnym. Cieszcie się, że macie szengen i możecie swobodnie przekraczać granice w czasie wakacji... przedstawiciele neokolonializmu ekonomicznego też się z tego cieszą. Jak się wojna rusko-chechłacka skończy pierwsi będą odbudowywać Ukrainę i dostarczać uzbrojenie...
    Jak zwykle w Europie. Chciałbym się mylić ale sie na to nie zanosi...
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~ds [83.29.122.*]
    up
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~monte [83.30.36.*]
    Krzysztof Tytko wie co mówi. To samo mówił Jędrysek gdy był głównym geologiem kraju i prof. Kozłowski. O tym co jest pod ziemią każdy nierząd, który był i jest wiedział i wie. W latach 60, 70 i 80 było kilkadziesiąt tysięcy odwiertów i skatalogowano zasoby. Trzeba wspomóc Tytko kiedy zgłosi sprzeciw na walnym.
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~Wiesiu [202.49.29.*]
    Dnia 2022-09-20 o godz. 18:55 ~monte napisał(a):
    > Krzysztof Tytko wie co mówi. To samo mówił Jędrysek gdy był głównym geologiem kraju i prof. Kozłowski. O tym co jest pod ziemią każdy nierząd, który był i jest wiedział i wie. W latach 60, 70 i 80 było kilkadziesiąt tysięcy odwiertów i skatalogowano zasoby. Trzeba wspomóc Tytko kiedy zgłosi sprzeciw na walnym.

To wytłumacz skąd bierze rewelacje o ropie i gazie, że mamy węgiel każdy wie, ale ropa,gaz, metale ziem rzadkich? Jest tytan w okolicach Suwałk, ale zbyt głęboko by go wydobywać, poza tym ludność była przeciw ze względu na niszczenie natury. Pytanie skąd info o gazie i ropie, wolftramie i innych surowcach?
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~realista [81.15.130.*]
    .........Z rządowych raportów, które zatwierdza prokuratura krajowa. To że ty nie wiesz, to nie znaczy, że inni nie mają świadomości.

DOŚĆ TEGO RZĄDU I DOŚĆ OKRADANIA POLAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!

PGNIG NALEŻY WIĘKSZOŚCIOWO DO SKARBU PAŃSTWA I TAK MA ZOSTAĆ

Cywilizowany sposób wpływania na rządzących, to już wyłącznie rewolucja przez REFERENDUM

REFERENDUM DLA POLSKI I POLAKÓW O ZŁOŻACH I KONCESJACH!!!!!!!!!!

POLACY OBUDŹCIE SIĘ
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~Jan34 [5.173.150.*]
    Popieram cie i jestem przeciw polaczeniu z orlenem
    Pytam jakie jest zdanie innych akcjonariuszy???
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~realista [81.15.130.*]
    podbijajcie i przekazujcie dalej. łapki w górę
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~Hagi [37.248.211.*]
    https://youtu.be/33pQtzVEYvw

Warto posłuchać i zobaczyć
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~gosia [31.6.159.*]
    o jakiej katastrofie mówicie, u mnie gaz w kuchence zmienił kolor z fioletu na różowo czerwony, wydaje mi się że ma mniejszą kaloryczność niż ten z Rosji.
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~lukas19 [83.23.244.*]
    ech, Gosiu, Gosiu. Umyj lepiej gary a jak to nie pomoże to zwiększ dopływ tlenu do palników czyli wykonaj tzw. regulację (dobre spalanie gazu - płomień jasnoniebieski, złe...). Jeżeli posiadasz ogrzewanie gazowe (c.o.+ woda) zrób to samo z piecykiem c.o. (jak nie sama to wezwij serwis przed zużyciem 144m3 gazu bo popłyniesz bardziej niż kiedykolwiek na bananowej). Powodzenia.
    Też jestem za samostanowieniem pgnig. Orlenobajtki ręce precz od pgnig-ctwa.
    Poważnie nie obawiajcie się kolejnej akwizycji - EU na to nie pozwoli bo byłaby to duża konkurencja dla szeli i innych totali (pomarańczowi też z żabojadami umieją dbać o swoje)...
  • Re: 22 dni do katastrofy Autor: ~andrzej84 [95.108.17.*]
    jutro kupuję akcje
[x]
PGNIG 1,54% 5,15 2022-10-28 17:02:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.