Działający bez rozgłosu, kontrowersyjny inwestor giełdowy oraz 10 innych osób usłyszało zarzuty w śledztwie dotyczącym działalności gangu wyłudzającego kredyty i podatki - pisze w poniedziałek "Puls Biznesu".
"Powszechne Towarzystwo Inwestycyjne (Topmedical), Zastal (PGF Polska Grupa Fotowoltaiczna), PC Guard, IZNS Iława, Yellow Hat (Medapp), CSY (OZE Capital), Tableo (Ciasteczka z Krakowa, Solar Innovation), RSY (Sundragon), Coleos (Colomedica), De Molen, Mostostal Wrocław (Molmedica). Wszystkie te spółki, notowane dziś lub kiedyś na rynku głównym GPW lub NewConnect, łączy to, że przeprowadzały - często między sobą - nietypowe transakcje, zmieniały nazwy i przedmiot działalności, a ich kursy podlegały gigantycznym i gwałtownym zwyżkom oraz równie efektownym obniżkom. Niektóre miewały też na pieńku z KNF i GPW, podejrzewającymi albo wręcz zarzucającymi im naruszanie reguł rynku kapitałowego" - informuje "PB".
I nie mam więcej pytań, nawet nie ma juz kto spekulowac, cała grupa poszła na dno...Swoją drogą zobaczcie siedzibe i opinię Semper Power spółki która wchodzi w skład grupy. Nic już się tam nie dzieje, siedzibą na poddaszu starego domu. Tel. Nie odbierają. Bankrut
no to po takim infie 100% up , nic dodać nic ująć naganiaczu na spadki , chcesz tanio kupic akcje to kupuj a nie naganiasz na spadki aby kupic jeszcze taniej , pozatym zalewski zostal aresztowany juz jakis czas temu
Zaleski dawno olał ciasteczka przecież wydoili tu wszystkich do 0 chyba nie myślisz że znowu by tu właził, ostatnia ich zagrywka przed pudłem to drony sundragona, pewnie wystarczy im na resztę życia, jeśli znowu coś odpalą to na pewno coś nowego oni nie wbijają 2 razy do tego samego szamba
Poczytaj opinie o Semper Power. Niekompetencja, brak możliwości kontaktu itd.. Firma na poddaszu budynku gospodarczego. A do tego nie mają ludzi do roboty bo im nie płacą..
Dnia 2022-09-20 o godz. 12:04 ~Trader napisał(a): > Dzwoniłem do semper pover i chcialem zamowic panele fotovoltaiczne to kolejke zamowien mają i czas realizacji 2,5 miesiaca
przeciez oni robia tych instalacji mniej niz przecietny maly zaklad elektryczny ktory sie tym zajmuje, takich firm w kazdym powiecie sa dziesiatki. Wejdz sobie na ich KRS i zobaczysz jaka to "prezna" firma