• Niezła końcówka notowań Autor: ~MARO [37.248.219.*]
    Jak myślicie co przyniesie jutrzejszy dzień. Z tego co widzę niezłe napięcie na tym walorze.
  • Re: Niezła końcówka notowań Autor: ~celowe_działanie [31.6.159.*]
    a nic nie przyniesie, teraz wszyscy widzimy jak złodziejska jest giełda szczególnie gdy się kupuje spółki które się maksymalnie zadłużają i robią swoich inwestorów w banbuko jak właśnie zarząd tej spółki.
  • Re: Niezła końcówka notowań Autor: ~Siekierom [165.225.206.*]
    Volfeq, Fizol, Ograbiony, jw, itp itd człowieku o tysiacu nickach [31.6.159.*] daj sobie spokoj z giełdą. Idz do zony ucaluj ja i powiedz jej prawde ze przegrales tu oszczednosci zycia i nie umiesz sie z tym pogodzic. Daj inteligentniejszym ludziom zarabiac. Pisales tu o swojej sredniej 11zł. Sa tu ludzie ktorzy maja srednia 5zł i oni zarobią. Tobie zostaje bujany fotel i sny o potędze. Odejdź wstydu sobie i bliskim oszczędź. Zachowaj reszte twarzy jesli jeszcze ją masz...
  • Re: Niezła końcówka notowań Autor: ~do_nagon_siekierom [31.6.159.*]
    a jednak spółka ma tajnego nagona siekierom ale niewielu wam teraz odda, no cóż pisałem ze mam 11 zł to prawda i sprzedałem 50% taniej od zakupu i jestem na ccc.który również stracił 50% . Myślę że po 4 niewielu Wam cwaniaki odda. A ja będę akcjonariuszy aby nie oddawali. Jak odrobie straty na ccc wróce tu i odkupie zbity kurs harpera.
  • Re: Niezła końcówka notowań Autor: ~jeuop [91.226.22.*]
    To jesteś bardzo wytrwałym przegrywam skoro sprzedałeś wtedy akcje i miesiącami siedzisz na spółce której akcji nie posiadasz xD 31.6.159
  • Re: Niezła końcówka notowań Autor: ~do_jeuop [31.6.159.*]
    Dnia 2022-09-20 o godz. 09:48 ~jeuop napisał(a):
    > To jesteś bardzo wytrwałym przegrywam skoro sprzedałeś wtedy akcje i miesiącami siedzisz na spółce której akcji nie posiadasz xD 31.6.159

bo przykro mi patrzeć jak za moje pieniądze zbogacili się Twoi pryncypałowie
  • Re: Niezła końcówka notowań Autor: ~jeuop [91.226.22.*]
    Prawdziwy z ciebie Samarytanin xd lubisz dbać o cudze pieniądze?
[x]
HARPER -2,69% 5,06 2026-05-14 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.