• !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~Racjonalista [5.252.179.*]
    Kiedy spółka zacznie wykazywać zysk netto?
    Do jakiej ceny mogą urosnąć akcje, jeżeli nadal jest brak gotówki w kasie?
    Kiedy skończą pożywiać się kredytami i kiedy to nastąpi?
    Czy spekulacja zamieni się wreszcie w prawdziwą inwestycję?
  • Re: !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~Tsetse [5.173.104.*]
    po wojnie atomowej będą tylko schabowe z robaków, potencjał jest ogromny, poza tym już teraz warszawka chętnie zakosztuje w burgerkach z muchami w środku.
    Dodatkowo czynnikiem przemawiającym za firmą jest fakt, że siedzibę ma w Robakowie.
    Czego to ludzie jeszcze nie wymyślą..
  • Re: !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~Kamil [212.191.85.*]
    Biorąc pod uwagę, że firma nawet nie interesuje się rynkiem produktów spożywczych dla ludzi, a jedynie karm dla zwierząt to powyższy komentarz jest całkowicie bez sensu.
  • Re: !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~Magda [31.60.244.*]
    Powoli do góry
  • Re: !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~PytamTakSe [188.146.8.*]
    A w jakiej temperaturze te robaki się rozmnażają? Bo to wiecie... Węgiel drogi jest .
    A światła potrzebują?
  • Re: !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~Lucki [90.210.22.*]
    40 stp. C
  • Re: !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~megafon1 [77.255.153.*]
    Pytania ważne, zasadne, miałeś je okazję dziś zadać na walnym, tu raczej nie otrzymasz odpowiedzi.
    Posiłkowanie się kredytem, brak zysków, emisje, na etapie przepoczwarzania ze startupu, to nieuniknione... najpierw masa, potem rzeźba.
    To typowa spółka growth ze wszystkimi jej ryzykami, ale też nieograniczonym potencjałem.
    Zaproponujcie spółkę z potencjałem czterdziedziestokrotnego wzrostu produkcji, chętnie się przyglądnę. Chyba tylko niektóre spółki medtech mogą mieć taki potencjał, ale przy znacznie większym ryzyku wykolejenia.
    Ja ryzyko na Hipromine akceptuję i trzymam na longterm.
  • Re: !WAŻNE PYTANIA! Autor: ~CameronJ [37.30.18.*]
    Kiedy ma być oddany zakład? Myślę że aktualnie to największe ryzyko, które później będzie rzutowało na opóźnienia w rozruchu. 40krotnosc owszem ale nie z kwartału na kwartał
[x]
HIPROMINE 0,00% 104,50 2025-11-10 15:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.