• zapis dodatkowy Autor: ~cichy79 [79.184.141.*]
    Ktoś ma na koncie akcje z zapisu dodatkowego ?
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~nie [185.122.144.*]
    nie, tylko z glownego.
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~cichy79 [79.184.141.*]
    Dzięki ,ja też
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~Maklerrrr [31.61.178.*]
    Miałem o to samo zapytać :)
    Obecnie jest tylko transza z prawa poboru, zapisów dodatkowych na razie brak.
    Termin przyznania przypada na dzisiaj, więc czekamy:)
    Dajcie znać jak pojawi się zapis dodatkowy.
    Pojawił się zapis dodatkowy:)
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~inwestor [46.186.48.*]
    Zrobili jakieś opóźnienie w dopuszczeniu do obrotu?
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~inwestor [46.186.48.*]
    Trzeba przygotować hajs żeby pozbierać rzygaczy ;)
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~rybek [185.122.144.*]
    wzialem duzo PP, mam nadzieje ze lockup na conajmniej pół roku. jeśli będą teraz dopuszczone to szybko zjedziemy na 10 gr albo niżej...
    wolałbym żeby akcje z PP odblokowali na przyklad za 1-2 lata. wtedy będzie inna płynność i nawet jak zbiją z 2 zł na 1 zł to będzie duzo większy zysk, niż jakby teraz mieli puścić te akcje do obrotu.
    takie moje zdanie. ja mogę czekać ;)
    Jakie opóźnienie?
    W dniu dzisiejszym jest przydział akcji z prawa poboru i zapisów dodatkowych. Od 20/09/2022 do 26/09/2022 termin zapisów dla podmiotów. 27 września przydział akcji dla podmiotów.
    Kolejny krok wprowadzenie do obrotu, niema sprecyzowanej daty, na MOVIE GAMES VR (identyczna emisja jak u Nas) trwało to ok 3 miesiące.
    Na razie wszystko zgodnie z harmonogramem.
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~Lolek [89.64.94.*]
    Haha gdzie w movie vr info o dopuszczeniu akcji, żadne 3 miesiące
    Zarząd Movie Games VR S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej „Emitent" lub „Spółka”) informuje, że w dniu 09 września 2022 roku powziął informację o rejestracji w dniu 08 września 2022 roku przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki.

Podwyższenie kapitału zakładowego nastąpiło w wyniku realizacji uchwały Zarządu Spółki z dnia 11 maja 2022 roku dotyczącej podwyższenia kapitału zakładowego w ramach kapitału docelowego w drodze emisji akcji serii M w trybie subskrypcji zamkniętej (tj. z zachowaniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy).
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~Lolek [89.64.94.*]
    Sąd podejmie decyzję kiedy je dopuści. Przecież tam byłby wodospad. Czytaj ze zrozumieniem
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~cichy79 [79.184.141.*]
    dnia 8 września sąd zarejestrował podwyższenie kapitału ,spółka może złożyć wniosek o dopuszczenie akcji
    do obrotu ,może za miesiąc a może za rok .
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~słodka [5.180.76.*]
    Jeśli nie odebrałam swoich PP to mogę wziąć udział w tym dodatkowym poborze? cały czas jestem akcjonariuszką true
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~słodka [5.173.120.*]
    Czy jakiś słodziak mi odpowie na moje pytanie?pierwszy raz się zetknęłam z PP na akcjach
  • Re: zapis dodatkowy Autor: ~Jan [185.246.208.*]
    Słodka nie dawaj tym złodziejom ani grosza - szkoda kasy
[x]
TRUEGS 13,42% 0,34 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.