• Patenty i wnioski Autor: ~rozczarowany [79.162.216.*]
    Już na nikim nie robią wrażenia te patenty, a tym bardziej wnioski. Kolejne bezwartościowe informacje, wypuszczane w atmosferze "poufności" z nadzieją że może się ktoś znajdzie co uwierzy i odbierze trochę papieru od zrozpaczonych inwestorów co brali po 130zł i więcej.
  • Re: Patenty i wnioski Autor: ~bob [83.30.210.*]
    na każdej spółce są takie gnidy którym wiecznie źle , nie wiem czy to z rozpaczy po stracie , czy celowo chcąc wywołać złe nastroje i skłonić do sprzedaży bo w doradztwo z dobrego serca kiedy nie posiadają akcji raczej nie wierzę chyba że tak już mają całe życie po górkę ale to się leczy
  • Re: Patenty i wnioski Autor: ~rozczarowany [79.162.216.*]
    Ty jesteś najwyraźniej spekulacyjną gnidą. Ja zainwestowałem ponad 3 lata temu, podkreślam ZAINWESTOWAŁEM setki tysięcy, w spółkę, która obiecywała komercjalizację i pokazywała niby rzetelne wyceny na ponad 200zł, płacąc za akcję średnio 130zł. Zaufałem nagrodzonemu przez EY przedsiębiorcy roku Grankowi, panu PRN Rozłudzkiemu. Dałem się im oszukać i chyba nic dziwnego, że jestem rozżalony bo po tych latach to żart jakiś. Ty spekulancie to sobie możesz być zadowolony.
  • Re: Patenty i wnioski Autor: piopoland [84.15.186.*]
    kolego, bezwartościowe to są rozwiązania technologiczne, które nie mają oparcia we wniosku patentowym
    wówczas to czyste .ymanie akcjonariuszy i ulicy
    te 130 złotych to żadna cena w przypadku komercjalizacji
  • Re: Patenty i wnioski Autor: ~Tik [31.0.67.*]
    Przecież to wszystko od 4 lat jest bardzo czytelne. Półprzewodniki!!! Niestety nie ma nic... No ale przecież są i będą kolejne patenty... Bravo Wrocław!
  • Re: Patenty i wnioski Autor: ~rozczarowany [31.61.224.*]
    Wiesz kolego jakich nigdy nie użytych patentów typu "urządzenie do dłubania w nosie" są pełne archiwa urzędów patentowych?
  • Re: Patenty i wnioski Autor: piopoland [78.60.68.*]
    kolega może siedzieć, dłubać w nosie i spamować co godzinę, może to powstrzyma bessę ;)
[x]
XTPL -4,98% 80,20 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.