Już na nikim nie robią wrażenia te patenty, a tym bardziej wnioski. Kolejne bezwartościowe informacje, wypuszczane w atmosferze "poufności" z nadzieją że może się ktoś znajdzie co uwierzy i odbierze trochę papieru od zrozpaczonych inwestorów co brali po 130zł i więcej.
na każdej spółce są takie gnidy którym wiecznie źle , nie wiem czy to z rozpaczy po stracie , czy celowo chcąc wywołać złe nastroje i skłonić do sprzedaży bo w doradztwo z dobrego serca kiedy nie posiadają akcji raczej nie wierzę chyba że tak już mają całe życie po górkę ale to się leczy
Ty jesteś najwyraźniej spekulacyjną gnidą. Ja zainwestowałem ponad 3 lata temu, podkreślam ZAINWESTOWAŁEM setki tysięcy, w spółkę, która obiecywała komercjalizację i pokazywała niby rzetelne wyceny na ponad 200zł, płacąc za akcję średnio 130zł. Zaufałem nagrodzonemu przez EY przedsiębiorcy roku Grankowi, panu PRN Rozłudzkiemu. Dałem się im oszukać i chyba nic dziwnego, że jestem rozżalony bo po tych latach to żart jakiś. Ty spekulancie to sobie możesz być zadowolony.
kolego, bezwartościowe to są rozwiązania technologiczne, które nie mają oparcia we wniosku patentowym wówczas to czyste .ymanie akcjonariuszy i ulicy te 130 złotych to żadna cena w przypadku komercjalizacji
Przecież to wszystko od 4 lat jest bardzo czytelne. Półprzewodniki!!! Niestety nie ma nic... No ale przecież są i będą kolejne patenty... Bravo Wrocław!