• Re: Teraz sprzedajecie kiedy jest Autor: ~AdamZ [31.186.220.*]
    Dochodzę do wniosku, że większość wpisów jest od osób związanych z Nestmedic, czyli Pregnabit, którzy celowo wprowadzają w błąd przez sianie pozytywnej aury na pogrzebie. Drugi typ pisarzy to osoby nie znające tego segmentu rynku - co jest tragedią, bo się wypowiadają i wprowadzają w błąd.
    Nie ma konkurencji? Napisał "bingo" w poście poniżej. Chyba dla Carebits!!! Zobaczcie ile maja wdrożeń! Firma technologicznie wyprzedzajaca Nestmedic, od dawna mają w sprzedaży to co z wielkimi fanfarami próbuje wprowadzić Nestmedic jako Pregnabit PRO. Już były zapowiedzi, zaraz będzie, już jest, teraz będzie szaleństwo, akcje w ciągu tygodnia po 5 a może i po 10 zł.
    A dalej nie wiadomo co to jest te Pregnabit PRO, nikt tego nie widział, nie ma w sprzedaży. A dlaczego? Bo firma wchodzi na rynki zagraniczne i tam to będzie się zarabiać!!! Zapomnieli dodać, zarabiać na baranach, którzy kupią walor na GPW. A dlaczego? To proste! Firma zbiera kasę na warszawskim parkiecie i inwestuje w biznes za granicą. Bo Polska jest dla nich mało ciekawa. Na marginesie, chciałbym zobaczyć tych frajerów, którzy kupią takie urządzenie za 5 tys. euro. Ale zasada w medycynie jest prosta działasz w danym kraju to dane pacjentów nie mogą wyjść za jego granice, czyli firma będzie musiała powołać do życia firmę lokalną. Czyli większość zysku będzie zostawać na miejscu... Inwestujcie, inwestujcie, już niedługo będzie po 1,3 zł ale to przecież gra na lata zaplanowana i dla tych co mogą stracić :):)
  • Re: Teraz sprzedajecie kiedy jest Autor: ~bingo [193.200.133.*]
    pytanie czy Carebits to jest poważna konkurencja dla Nestmedic? no ale trudno polemizować z kimś w amoku, rozumiem że może jesteś tu od tych blisko 20 zeta za akcję i jesteś tak na spółkę wściekły że na myśl o niej piana leci ci a ust, lub może dotknęło cię jakieś inne traumatyczne przeżycie które dziś nie pozwala ci na obiektywne spojrzenie na spółkę, jakkolwiek by nie było to nie współczuję, nie żal mi ciebie, a z faktami nie wygrasz, a fakty są takie że wygląda że spółka jest na ostatniej prostej do długoterminowego sukcesu, ale tym delektować będą się nieliczni
  • Re: Teraz sprzedajecie kiedy jest Autor: ~AdamZ [31.186.220.*]
    Źle postawione pytanie. Należy zapytać czy Pregnabit to konkurencja dla Carebits. Z moich informacji to Pregnabit kupił stare sondy od Carebits, gdy ci mieli już nowe, znacznie bardziej nowoczesne. Teraz nestmedic próbuje skopiować w Pregnabit Pro to co od wielu lat ma Carebits. Wystarczy porównać produkty. Wystarczy porównać skalę wdrożeń. Nie jestem naiwnym, który stracił dużo na kursach tego waloru, choć takich nie brakuje i nie należy się z nich naśmiewać, bo oni dostarczyli "paliwa" by teraz inni dalej namawiali uczciwych ludzi na inwestowanie w wydmuszkę. Zatem pytanie kogo należałoby żałować, moim zdaniem takich jak ty (nie piszę wielka literą, dostosowując się do twojego poziomu kultury), którzy chcą zarabiać na śmieciowych papierach. A fakty znajdziesz w bilansach...ale też z analizy historii spółki...
  • Re: Teraz sprzedajecie kiedy jest Autor: ~SLY [37.47.77.*]
    Ubliżasz ludzią ze są baranami i frajerami... piszesz jakieś bzdury o inwestowaniu za granicą że to niepoprawne??? Nie moralne???? Złe??? A wiesz dla czego z prostej przyczyny tam są dużo większe pieniądze do zarobienia ale sądząc po twoich wypocinach myślę że chcesz dokupić tanio za jakieś 3500 zł... ubliżasz ludzią i myślisz taki z ciebie geniusz... Pozwól ludzią decydować za siebie a jeśli uważasz że to zła inwestycja to po co tu jesteś? żeby krytykować tylko.... Tak bez celu... Nie sądzę ale zachowaj kulturę a jak chcesz postraszyć to pisz merytorycznie. Więc kochani nie sprzedawajcie tak tanio w takim momencie
  • Re: Teraz sprzedajecie kiedy jest Autor: ~TeżPrymityw [37.120.156.*]
    „ludzią”? „nie moralne”?
  • Re: Teraz sprzedajecie kiedy jest Autor: ~PIO [109.43.243.*]
    Oooo kolega momentalnie odpisuje czyli pisze o samych tragediach I skupuje od wystraszonych Co lykaja bajki.... He He
  • Re: Teraz sprzedajecie kiedy jest Autor: ~bingo [109.95.146.*]
    mnie tam jest kompletnie obojętne skąd mają sondy i całą resztę, ważne jest że jest patent i zainteresowanie z rynku, i że jest to rynek o relatywnie niewielkiej konkurencji i bardzo niewielkim nasyceniu, nie mam też fachowej dogłębnej wiedzy merytorycznej, jedynie przedstawiam na forum swoje wyobrażenie pewnych kwestii, ale czy nie jestem w błędzie to co do tego pewności nie mam
[x]
NESTMEDIC 0,00% 0,63 2026-06-01 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.