• Trailer Autor: ~Luk [*]
    Pokazali krótki teaser trailer oparty o gameplay z konkretnego builda, co najwyżej momentami z punktem rejestracji kamery innym niż widok gracza FPS. Jak ktoś miał bystre oko zauważył nawet moment jednej z mechanik (broni) walki, do tego świetna warstwa audiowizualna... jak ktoś pisze, że to cinematic to tylko chwali ekipę. Pewnie już mają z Hook całą roadmape revealów mechanik/teaserów fabularnych z gry i przepracowany schemat dotarcia do graczy. Oprócz Steama wishlista zaczęła pracować na PS, po komentarzach widać, że nowe otwarcie przyjęte ciepło. Skoro premiera 2023 to i zakres i efekt teasera jest taki jak być powinien.
  • Re: Trailer Autor: ~Urndnsakc [5.173.89.*]
    "efekt teasera jest taki jak być powinien." Efektem teasera miało być 388 miejsce na wishliscie? Myślałem że spółka ma większe ambicje ... Licze że zintensyfikowane działania marketingowe które zapowiedzieli w ESPI dopiero ruszą...
  • Re: Trailer Autor: ~Tokio [91.192.199.*]
    co dalej , co z nowymi projektami bo bez podstaw nikt nie daje na to kasy
  • Re: Trailer Autor: ~piccoloolo [5.173.6.*]
    jak zabraknie kasy na nowe projekty to zrobią emisję , proste
  • Re: Trailer Autor: ~witamserdecznie [37.47.86.*]
    Miałem okazję dwa razy zarobić i wuj, zaufałem kapiszonom
  • Re: Trailer Autor: ~Chorąży [85.221.253.*]
    a wiesz co jest najlepsze? Że jak będzie kolejny wystrzał, ten właściwy- tzw odcięcie kursu, to pewnie wyjdziesz i będziesz podziwiał znikający w oddali pociąg =)
[x]
DUALITY 0,00% 1,03 2026-02-12 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.