Tak piszesz od 8 zł i kurs coraz niżej a popyt zerowy. Wszystkie transakcje dziś szły tylko na lewą stronę. Nie wiem czy dziś byla transakcja kupna z prawej.
Dnia 2022-09-18 o godz. 06:25 ~jeuop napisał(a): > Tak tak 1zl czemu nie 10 groszy od razu? xd
spokojnie jeszcze po 80 gr bedziesz dziadostwo sprzedawał by odpisać sobie straty, cały majątek firmy zastawiony pod straty i wierzytelności, tutaj nie można się spodziewać niczego dobrego i zawsze bedzie ryzyko utraty kapitału nawet jak kupisz po 1 zł.
Dnia 2022-09-18 o godz. 06:27 ~jeuop napisał(a): > Oplac internet bo obrót jest i ktoś ustawia poziom coraz niżej na którym dobiera po kilka tysięcy na sesje
ten co dobiera coraz niżej też tutaj nie zarobi, ja wywaliłem już do ostatniej sztuki i wole kupić papier bardziej płynny jak ccc, a harper jak nie z bankrutuje to zejdzie na groszaki wcześniej czy później... ratuj kapitał chociaż po 4xx
obserwuję, zachowanie akcjonariuszy oraz to na ile spadnie kurs czy np, spadki zachamują na 3,8-4 zł czy zejdziemy dużo niżej a jednak zejdziemy za kilka miechów na 1x to pewnie zagram tu spekulacyjnie.
Nie patrz co robią akcjonariusze bo stracisz kapitał. Zobacz gdzie idzie produkcja spółki. Jesli poczekasz do raportu to zobaczysz kierunek. Naganiaczy jest pełno i na kupno i na sprzedaż. Czytanie informacji o spółce jest bardzo ważne. Decyzje podejmuj samodzielnie. Sprzedaż ze stratą jest praktykowane jednak pamiętaj o uśrednianiu i podbitce końcowo rocznej firm. Pozdrawiam