• Bez złudzeń ! Autor: ~Wiem [46.169.97.*]
    kto ma akcje niech ratuje kapitał !!!
    bzdury od lat pisze tutaj kilku cwaniaków !
    Ludzie ratujcie swoje grosze !
  • Re: Bez złudzeń ! Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    A może my tak lubimy? Co się martwisz o mój kapitał. A ty wiesz że tu są same dorosłe osoby 18+ tak więc chyba wiedzą co robią i gdzie inwestują. Czy ty jesteś tak naiwny i nie masz pofałdowanego mózgu że piszesz takie głupoty? Na co ty liczysz? Buhaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bez złudzeń ! Autor: ~Mustafa [46.134.105.*]
    Ale ty tak na serio? Wyszukujesz spółki bankruty i piszesz wolontaryjnie na forum żeby ratować pieniądze obcych ludzi? No brawo ty.hihi. a może tak zwyczajnie liczysz że wywolasz panikę u grubasa który zna przyszłość zabijesz kurs i obkupisz się po jednym groszu żeby później sprzedać za pięć groszy i pisać że jesteś zarobiony? Ty tak poważnie myślisz? Że przechytrzysz sternika? Poważnie? Napij się kawy i w środę obserwuj kurs. Pozdrawiam.
  • Re: Bez złudzeń ! Autor: ~Spekulant [37.47.134.*]
    Podobno na dniach zawiesza hehe a tak mi się przypomniał jeden komunikat że 3 lata temu napisany ....oddawać przy tych poziomach ...eh wolę stracić niż pluć sobie w brodę cały życie ....ale dzięki za troskę szacun wielki wpadnij jeszcze na 6 innych spółek która mają być zawieszone przez KNF .....dziś info na stooq
  • Re: Bez złudzeń ! Autor: ~racja [77.114.211.*]
    idzie powoli do piachu !!!
[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.