Prezes Kierul mówił, że sprzedaż miała być pod koniec 2021 ro, później, że w 1 kwartale, zachwileczkę kończy się 3 kwartał i cisza tylko bredzą o jakiś pilotażach, że są z nich zadowoleni. Zadowolony Kierul też jest jak codziennie ślepia rano otwiera.. Kolejny raz kłamcy Kierule mataczą
a kto kupował ? nikt nie było kupa na na prawo przez wiele ostatnich tygodni więc sypnąłem na lewo po splicie jak tylko zjechali z - 0,179 na poniżej 0,17 i zauważyłem zupełny brak popytu mam nadzieję, że z tymi straszakami kupna stali kierule i ich zasypałem hahaha
Ostatnio dużo mówi się o rosnących cenach węgla, tak się zastanawiam czy to możliwe, by Invention zainwestowało w ten surowiec sprowadzając go z najdalszych zakątków świata by sprzedawać z zyskiem w Polsce? Przecież 2 lata temu zrobili już tak z testami na covida na czym o ile pamiętam dorobili się ciężkich milionów... A nie, przepraszam, już pamiętam, trochę mi się pomyliło. Kupili testy, wydali nawet ESPI bo przecież czymś zajmować się w tej spółce trzeba (a co da większą frajdę niż wrzucenie ESPI z dumą siedząc w krótkich spodenkach/stringach na głowie?) a następnie osiągnęli rzecz niezwykłą - w czasie gdy wszyscy robili kasę na testach a na handlu maseczkami dorabiali się nawet randomowi ludzie, wybitni intelektualiści z Ivention potrafili nie zarobić. Wydaje mi się, że ta ekipa uciskana stringami w głowy na środku pustyni miałaby problem sprzedać butelkę wody, nawet gdyby w barterze oczekiwali worka piasku. A to dla przypomnienia lista doniosłych osiągnięć naszej perły i kompromitacja naczelnego naganiacza, który w kilka miesięcy zmienia narrację i wyrzeka się, że wykluczał emisję mimo że wcześniej na widok takich wiadomości dostawał gorączki a już ostatnio kłamał, że przecież emisja była oczywista. Zachęcam do lektury przed nabyciem akcji tego czegoś :) https://www.bankier.pl/forum/temat_lista-wstydu-invention-aktualizacja-03-06-2022,54964283.html
Teraz kwiczysz pod kolejnym nickiem żeby na syf nagonić
Top 5 lewych espi invenszyn
1 testy covid
2 chiński inwestor
3 najważniejsza przesyłka w historii
4 inwestor słup dla braciszka
5 każdy raport w lewymi aktywami księgowanymi od braciszka 5 razy wyżej już ich kurs
Nie rozliczyli dotacji żadnego projektu, przypadek?
Prokuratura zainteresowana spekulacjami na kursie, przypadek?
Nowe emisje, przypadek?
Umoczona ulica licząca na podbitkę przed emisją jak na SBE, przypadek?