Niestety, ciągle o 250 pozycji za wysoko by myśleć o rozsądnej sprzedaży. Gra pokazywana na wszystkich istotnych imprezach branzowych nie wzbudziła większego zainteresowania. No nic trzymam akcje dalej czekając na Project Cardinal.
Przecież ten SC2 to syf... będzie powtórka z rozgrywki jedynki, skoro pierwsza część nie chwyciła za serca to następna też mimo że zmienili sporo (rzut 3D), ale główny schemat został ten sam, gra szybko się znudzi i tyle. Będą ją dodawać do bułek grahamek w biedronce
Jest duży wzrost zainteresowania bezpośrednio przed premierą a to dobry prognostyk. I proszę nie obrażać DDI i nie porównywać do tych guano.gierek z plw
Te spółki PLW zakładane na kolanie? Te asset flipy? Fake trailery? Kupowanie wishlisty? Daj spokój. DDI ma aktualnie najlepszą grę w swojej działalności. Porównując do tego co zrobili wcześniej, to właśnie przeskoczyli siebie ze 3 razy. Irytuje mnie dyskredytowanie osiągnięć.
Nikogo nie dyskredytuje, sam mam portfel wypełniony ich akcjami, po prostu piszę o swoich obawach, Project Cardinal to dopiero rok 2025, zespół to coraz więcej osób, chciałbym żeby Serial Cleaners zarobił na te kilka lat pracy nad największym do tej pory tytułem.
Top 200 to już coś… choć nie liczyłbym na duże zainteresowanie na samą premierę. Z punktu widzenia osoby inwestującej w spółkę interesuje mnie postęp względem poprzednich tytułów i czy realizowany jest scenariusz dla strategii w długim terminie.