Chcę handlować towarami i kryptowalutami za pośrednictwem kontraktów CFD, ale nie mogę znaleźć brokera. Wymagania, których potrzebuję u brokera, obejmują wąskie spready, niską prowizję i szybkie przetwarzanie wypłat. Proszę polecić
Możesz wypróbować konto demo u brokera przed uruchomieniem. Demo może być najlepszym sposobem sprawdzenia warunków handlowych obsługiwanych przez brokera.
Możesz wypróbować konto demo u brokera przed uruchomieniem. Demo może być najlepszym sposobem sprawdzenia warunków handlowych obsługiwanych przez brokera.
Oto kilka dobrych opcji do wypróbowania - turnkey forex, lqdfx i eaglefx - wszystkie mają solidne warunki handlowe. Wypłaty są również przetwarzane tego samego dnia.
Patrząc na koszty handlowe, wraz ze spreadami i prowizjami, rozważ również, czy broker nie pobiera żadnych innych dodatkowych opłat, takich jak opłaty za wypłatę.
Nie ignoruj dobrej obsługi klienta. Broker z solidnymi warunkami handlowymi, ale słaba obsługa klienta doprowadzi tylko do złych doświadczeń handlowych.
Przetestuj platformę handlową oferowaną przez Twojego brokera na rachunku demo. Dobry broker forex powinien oferować przynajmniej platformę handlową MT4
Poza niskimi prowizjami i spreadami upewnij się, że wybrany przez Ciebie broker szybko zwalnia Twoje płatności. Niektórym brokerom zajmuje to kilka dni.
Przy wyborze brokera konieczne są badania, a istnieje kilka stron internetowych, które mogą Ci w tym pomóc. Przeprowadziłem również badania dotyczące forexpeacearmy, trustpilot i wielu innych, aby znaleźć jeden - aaafx. Teraz handluję z nimi na forex i towary i jestem bardzo zadowolony, wiedząc, że ich warunki handlowe pasują do moich potrzeb.