Chyba pod fakt, że spółka została całkowicie przejęta przez Rosję LOL, też nie wiem, mam jednak przypuszczenia, że to czysta spekulacja, bo obrót jest bardzo mały i żadnego espi
Jak na Agroton to obrót gigantyczny, to co tu się wydarzy to będzie wbicie w ziemie wszystkich peroniarzy, teraZ będzie rosło do poziomu z przed wojny, ceny koło 10 i później …gaz do dechy
bo ty tak napisałeś na Bankierze? LOL teraz już wiem, że to czysta spekulacja a za chwilę będzie bankowo korekta -10-20% i ludzie zostaną powieszeni na hakach, przecież ostatni raport jaki się pojawił był o całkowitym zajęciu majątku firmy przez kacapów, przypominam, że obwód ługański dalej jest w większości zajęty przez rosyjskie wojska.
Miasto Lugańsk i obwód Lugański jest juz prawie oduyskany od Rosjan. Ukraińcy sa juz prawie pod granica Federacji Rosyjskiej.
Majatek Agrotonu powróci w rece ukraińskie!!
Właśnie dlatego może rosnąć, bo ruskie zostały pogonione! Nie wiem, czytam i sledze media... A że pewne rzeczy są wyprzedzane przez ruchy kursów giełdowych, wychodzę z założenia że ruskie idą w pi... Do kołchozu swojego!!!