• Strata Autor: ~Bolec [31.0.49.*]
    Tu trzeba prezesa zmienić bo słabo rządzi firmą straty tylko umie robić
  • Re: Strata Autor: ~Jestes [5.173.15.*]
    tak w ogóle normalny?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.15.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Strata Autor: ~Bolec [31.0.49.*]
    Nie wiadomo czy normalny za dobry nie jest słabo rzadzi
  • Re: Strata Autor: ~Ziomek [178.19.179.*]
    Jestem innego zdania, ale to czas pokaże. Firma jest zbyt świeża, natomiast oczekiwania ogromne.

• Re: Strata Autor: ~SZpachla [46.204.100.*]
    Mówisz tak jak by robili wiedzmina nowego albo grę z segmentu AAA.... otóż uważam, że nie masz racji. Oczekiwania jakieś tam były przed cmsr.... grę wydali i nic się nie zmieniło.... ja już wiele razy powtarzałem jakie mam zdanie o prezesie i jego uczciwości. Z tego co widzę po nickach to wielu z was jest dość świeżych także pewnie nie pamiętacie sytuacji z lat 2019...2020...2021.... podpowiem nic nie straciliście
  • Re: Strata Autor: ~Edek [5.173.19.*]
    Co masz na mysli mówiąc o uczciwości prezesa ? Chodzi o raport dot. miesięcznych danych za CMSR ?
  • Re: Strata Autor: ~Zgnojony [185.74.218.*]
    To ze w 2020 bylo wypierdaIanie akcji w ulice przez zwazanych z Watruckim, jako że pokatnie dostali oni info że Drift jest daleko w lesie w stosunku do planu I oficjalnych komunikatow (w oficjalnych komunikatach wszystko bylo cacy I na wlasciwych torach). Prezes to szarlatan i nuworysz. Wielu przez niego straciło majatki życia (hossa, dice, zuza, miś, etc). Podobno niektórzy byli akcjonariusze skończyli na sznurze. Ciekawe czy jeszcze sa na forum ludzie ktorzy nazwa mnie trollem, ostatnio pisalem w 3 kwartale 2021 ze nic z tego nie bedzie i ze ludzie wtopili to zmieszali mnie z blotem, a tu prosze co sie okazalo. Moze wyjdziecie na zero jak za 1 bochen chleba bedzie 10zł…
  • Re: Strata Autor: ~Zgnojony [185.74.218.*]
    Podbijam
  • Re: Strata Autor: ~aaa [5.184.214.*]
    Ilość troli spadkowych na forum musi się zgadzać bo inaczej dupa zbita, dzięki że jesteś
  • Re: Strata Autor: ~aaa [5.184.214.*]
    Apropo nieudaczniku MIS 2 lata temu pisal że idzie krach wiec nie wiem o co ci chodzi? Nieposłuchałeś?
  • Re: Strata Autor: ~ecc [190.2.131.*]
    "Podobno niektórzy byli akcjonariusze skończyli na sznurze."

poważnie ?
  • Re: Strata Autor: ~aaa [46.134.114.*]
    @Zgnojony jako były akcjonariusz tak twierdzi... może zmartwychwstał
  • Re: Strata Autor: hoossa [185.212.107.*]
    ja wcale bym się nie śmiał z tego co napisano powyżej
    dużo ludzi może nie na sznurze ale straciło wiele z życia przez tego cwanego Piotrusia
    mam akcje i wkuurwia mnie to, że ten ignorant podejmuje wiele błędnych decyzji marnując potencjał produktów i mając tym samym akcjonariuszy głęboko w ....

• Re: Strata Autor: ~profan [188.146.1.*]
    Pod emisyjkę na minus 40% duszą ?
  • Re: Strata Autor: ~dada [89.76.92.*]
    No weź nie żartuj to byłby już CYRK !
  • Re: Strata Autor: ~Pg [109.241.182.*]
    Nie ma zadnej emisijki, tylko jak juz pisalem zbiorowe zatrucie i wydalanie papiera patrzac po forum. Jakby nie wiem czego sie teraz spodziewali.
  • Re: Strata Autor: ~Edek [5.173.17.*]
    Dnia 2022-09-16 o godz. 17:25 ~Pg napisał(a):
    > Nie ma zadnej emisijki, tylko jak juz pisalem zbiorowe zatrucie i wydalanie papiera patrzac po forum. Jakby nie wiem czego sie teraz spodziewali.

Bezczelni Ci inwestorzy. Po latach obietnic domagają się zysków. Powinni całować prezesa po stopach, że pozwolił im łyknąć akcje.
    To sypcie dalej, bedziecie miec wieksza strate. I przyklaskujce bolcowi co chce prezesa zmienic. Zakladasz startup, prowadzisz X lat, zeby w koncu byl rentowny i przychodzi bolec i chce cie odwolac, bo ma troche akcji i wydaje mu sie, ze by lepiej to zrobil, a na codzien pewnie pizze rozwozi na rowerze.
  • Re: Strata Autor: ~Bolec [31.0.59.*]
    Przecież prezes się nie nadaje aby firmę prowadzić niech lepiej zbiera złom
    Bolec vel Zuza?
  • Re: Strata Autor: ~Edek [5.173.17.*]
    Czemu nie. Jak szaleć to szaleć. Jak kraść to miliony.
  • Re: Strata Autor: ~Bolec [31.0.61.*]
    Jeśli porozumienie akcjonariuszy nie zmieni prezesa to będziecie mieli za chwilę groszówki.nie widzicie że firma jest źle zarządzana.jakis nieudacznik rządzi firmą.ktorego bronią pracownicy bo boją się o swój stołek
    Pojecia chlopie nie masz o prowadzeniu firmy, a sie wypowiadasz. Troche pokory zycze.
  • Re: Strata Autor: ~ciernik [185.146.99.*]
    Dnia 2022-09-19 o godz. 18:21 ~Pg napisał(a):
    > Pojecia chlopie nie masz o prowadzeniu firmy, a sie wypowiadasz. Troche pokory zycze.

Koleś ma racje, prezio to osoba nie nadajaca sie do takiej pracy, ja widze go przy wyrywaniu chwastów na rowach przydroznych bo kopani rowów to juz zbyt skomplikowane dla niego. Taka prawda!!!
  • Re: Strata Autor: ~Bolec [31.0.48.*]
    Lekarstwo to tylko zmiana prezesa i akcje pójdą w górę i zyski też
  • Re: Strata Autor: ~Zuza [185.21.87.*]
    Trzeba nakupic póki tanio .też jestem za wyrzuceniem słabego prezesa Ale hoossa będzie go bronił bo straci robote
  • Re: Strata Autor: ~Hosa [185.21.87.*]
    To prezes jest odpowiedzialny za tak fatalne wyniki, prowadzenie firmy,na walnym trzeba poruszyc temat zmiany prezesa,bardziej kreatywny by sie przydał,ktory by umiał jakis zysk wypracowac,,postarajcie sie o jakąś gre która by zyski przynosiła
  • Re: Strata Autor: hoossa [212.160.172.*]
    Dnia 2022-09-23 o godz. 20:01 ~Hosa napisał(a):
    > To prezes jest odpowiedzialny za tak fatalne wyniki, prowadzenie firmy,na walnym trzeba poruszyc temat zmiany prezesa,bardziej kreatywny by sie przydał,ktory by umiał jakis zysk wypracowac,,postarajcie sie o jakąś gre która by zyski przynosiła

czytasz w myślach
    trzeba cisnąć Bosa
  • Re: Strata Autor: ~Oz [37.248.220.*]
    Prezesa, który ma 100 razy więcej aukcji niż wy wszyscy ujadacze to możecie w pompę cmoknać
  • Re: Strata Autor: ~Edek [89.64.39.*]
    heh wyjaśnione
  • Re: Strata Autor: ~Młody_G [83.8.48.*]
    On ma akcje wydrukowane z powietrza, nawet jak za 1gr/sztuka bedzie sprzedawal to się obłowi. A wy?
  • Re: Strata Autor: ~Edek [89.64.40.*]
    Dnia 2022-09-24 o godz. 13:15 ~Młody_G napisał(a):
    > On ma akcje wydrukowane z powietrza, nawet jak za 1gr/sztuka bedzie sprzedawal to się obłowi. A wy?

A ty jestes trolem który nie ma ani jednej akcji więc sklej wary.
  • Re: Strata Autor: ~Bolec [31.0.38.*]
    To trzeba się zwrócić do playway
  • Re: Strata Autor: ~ja [87.207.197.*]
    Tak ogólnie to tu playway rządzi i raczej do nich należy pisać bo prezes to ich marionetka.
  • Re: Strata Autor: ~Zuza [185.21.87.*]
    Jeszcze trochę zleci to Plyway wykupi całą tą firmę i wyrzuci prezesa na zbity pysk.
  • Re: Strata Autor: hoossa [185.212.107.*]
    Play Way obejmował akcje po 10 gr. Wywalą syfa po 20 i będą zarobieni. Mają ważniejsze sprawy niż cackanie się z bucem. Buc wyprowadził przez 3 lata blisko 5 mln z dotacji na GS więc pewnie gdzieś u kogoś część tych pieniędzy się znajdzie na wykup akcji. Osobiście śmiem wątpić czy 6 842 865,00 zł kosztowała praca nad GS.
[x]
ECCGAMES -1,00% 0,40 2025-09-19 14:59:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.