• SPOKOJNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Autor: ~Buffet [94.172.172.*]
    Dzisiaj wielki come back na giełdach.

CPI w UK do góry !

Trzymać. Dzisiaj będzie zielono - zreszta jak wszędzie !
  • Re: SPOKOJNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Autor: ~Sann [94.254.144.*]
    Wall Street i rynek nie powinien już spaść niżej w tym roku.

Zdaniem eksperta pod koniec zeszłego tygodnia miało miejsce czyszczenie stop lossów z longów na Wall Street i rynek nie powinien już spaść niżej w tym roku.

Na Wall Street kupują spadki. S&P 500 dołek ma już za sobą – podsumowuje T. Piwoński
    Podsumowanie tygodnia na rynkach finansowych okiem Tomasza Piwońskiego

Tomasz Piwoński najnowszy odcinek poświęcił głównie aktualnej sytuacji na Wall Street, temu co ostatnio wydarzyło się na rynkach finansowych w wyniku odczytu amerykańskiej inflacji i jak to wpływa oraz może wpłynąć na przyszłe wyceny poszczególnych aktywów. Analizuje również poszczególne indeksy, a także spogląda na rynek obligacji. Ale oczywiście to nie wszystko! zarządzający Solution One w programie pokazuje również! Oglądaj najnowszy odcinek Inside Solution One!

Ostatni dołek na S&P 500 był niebywałą okazją do zakupu?

Co mówią aktualne nastroje inwestorów na rynkach?

Czy na Wall Street byliśmy świadkami strząśnięcia pozycji ze słabych rąk?
    Tomasz Piwoński najnowszy odcinek poświęcił aktualnej sytuacji na Wall Street.
    – Nie mam nic nowego do powiedzenia niż to co mówiłem tydzień temu i dwa tygodnie temu. Zauważyłem, że jak jest trochę hejtu pod filmami to ma większą wartość prognostyczną, to pokazuje nastroje rynku. Ostatnio twierdzę, że Wall Street nadal będzie rósł i ostatni dołek to była jak dla mnie niebywała okazja do zajęcia pozycji długich – oznajmił prowadzący.
    Zdaniem eksperta pod koniec zeszłego tygodnia miało miejsce czyszczenie stop lossów z longów na Wall Street i rynek nie powinien już spaść niżej w tym roku.

https://comparic.pl/na-wall-street-kupuja-spadki-sp-500-dolek-ma-juz-za-soba-podsumowuje-t-piwonski/

Na Wall Street kupują spadki Podsumowanie tygodnia na rynkach finansowych Tomasz Piwoński 14.10

https://www.youtube.com/watch?v=ygV4r4Gwd1k&t=12s
  • Re: SPOKOJNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Autor: ~xxx [91.237.138.*]
    Czyli dziś do 240zł dojdzie?????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.236.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SPOKOJNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Autor: ~spek [185.236.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SANPL 1,00% 475,30 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe