Ciezko powiedziec, gdyz jest bardzo cicho o spolce. Ale jak zobacze 24-26 mln zysku netto za H1 lub wiecej to dla mnie bedzie ok. Nie wiem jaki konsensus PAP ma w bazie...
W punkt . Gratuluję. Moje przeszacowane.
Teraz czekam na oficjalne info.
A co sądzicie o rozwiązaniu umowy wydawniczej? Też ciekawe co będą mieli do powiedzenia w tej sprawie. Na ten moment uważam to za spory kłopot dla dalszych projektów. Jeśli projekt jest zaawansowany i muszą go dokończyć to wiadomość co do niego świetna. Gra aaa za połowę kasy. Jednak czy wystarczy im gotówki w takim razie na kolejną swoją grę ? To pojawiają się wątpliwości. Bardzo mocne info.
Wróżenie z fusów jak zawsze. Jednak stawiam na 20 suchy q2, co razem da 33 . Argumentuje to tym że prawdopodobnie wynik incuwo -4 rka będzie wliczona w grupę. Do tego drogi $ plus kamienie z dlc . Plus to wszystko co nie wiem. Bardziej ciekawi mnie czy lub kiedy rozpoczną skup .
Przy obecnym kursie skup nie byłby takim złym pomysłem, ale osobiście bym wolał żeby kasa poszła na terminowe i jakościowe dokończenie obecnych 3 projektów AAA i płynne wejście w cykl corocznej publikacji gry AAA. Do tego dojdą projekty VR. I przechodzimy z dziesiątek mln zł kwartalnie na wyższy rząd wielkości.