• Raport za I półrocze 2022? Autor: ~Ciekawy [89.151.37.*]
    Ktoś coś wie, czego można się spodziewać?
  • Re: Raport za I półrocze 2022? Autor: ~zorro [83.24.107.*]
    Ciezko powiedziec, gdyz jest bardzo cicho o spolce. Ale jak zobacze 24-26 mln zysku netto za H1 lub wiecej to dla mnie bedzie ok. Nie wiem jaki konsensus PAP ma w bazie...
  • Re: Raport za I półrocze 2022? Autor: ~CzteryK [89.64.60.*]
    W punkt . Gratuluję. Moje przeszacowane.
    Teraz czekam na oficjalne info.
    A co sądzicie o rozwiązaniu umowy wydawniczej? Też ciekawe co będą mieli do powiedzenia w tej sprawie. Na ten moment uważam to za spory kłopot dla dalszych projektów. Jeśli projekt jest zaawansowany i muszą go dokończyć to wiadomość co do niego świetna. Gra aaa za połowę kasy. Jednak czy wystarczy im gotówki w takim razie na kolejną swoją grę ? To pojawiają się wątpliwości. Bardzo mocne info.
  • Re: Raport za I półrocze 2022? Autor: ~zorro [83.24.5.*]
    Hehe sam srodek, moge za jasnowidza robic, 25 mln. Ogolnie bez rewelacji, ale tyle tez zakladalem na H1.
  • Re: Raport za I półrocze 2022? Autor: ~CzteryK [5.173.33.*]
    Wróżenie z fusów jak zawsze. Jednak stawiam na 20 suchy q2, co razem da 33 . Argumentuje to tym że prawdopodobnie wynik incuwo -4 rka będzie wliczona w grupę. Do tego drogi $ plus kamienie z dlc . Plus to wszystko co nie wiem. Bardziej ciekawi mnie czy lub kiedy rozpoczną skup .
  • Re: Raport za I półrocze 2022? Autor: mac41 [31.61.183.*]
    Przy obecnym kursie skup nie byłby takim złym pomysłem, ale osobiście bym wolał żeby kasa poszła na terminowe i jakościowe dokończenie obecnych 3 projektów AAA i płynne wejście w cykl corocznej publikacji gry AAA. Do tego dojdą projekty VR. I przechodzimy z dziesiątek mln zł kwartalnie na wyższy rząd wielkości.
  • Re: Raport za I półrocze 2022? Autor: ~Mirabelka [37.30.36.*]
    Kasę będą mieć. Szykuje się duży strategiczny partner. Może nawet CDR
[x]
PCFGROUP 2,33% 3,52 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.