pokazuje to tylko, że chętnych do sprzedaży poniżej wartości księgowej już nie ma. i dlatego desperaci typu troll Ta/aaa wyli do północy a dziś od rana :D będą łykać na kolanach powyżej 1 pln niedługo
A rynek na minunach gdzie prawie 90% transakcji na czerwonej stronie.
Na takim rynku nikt nie bedzie kupowal inventiona do czasu ESPI. Przeczekac slaby okres i od przelomu 3/4 kwartal powinno byc lepiej.
Ja tam cierpliwie czekam na K moze coś wpadnie nizej :) na kupno z prawej przyjdzie czas
Trolle maja zawziecie haha
W koncu ktos im za to placi bo nikt normalny nue siedzi po forach do 3 w nocy i cale weeksndy haha
No ale to, ze troll Ta/aaa ma do lba daleko to wiadomo, lubi rozbawiać
Najfajniejsze, ze dziś ktoś postanowił sprzedać poniżej 0,15 a na sprzedaży tych akcji nie ma.
Wygladało to na to jakby ktoś wystawił na K i sam sobie sprzedał. Ta mielonka trwała krótki czas i wygladało to na sztuczne. Stało 16 k z kawalkiem i kupiłem po 0,142 zł i zobaczymy co dalej.
Też widziałem tą ok godzinna rozgrywkę.
Cały dzień nudy a tu od 15:30 się zaczęło.
W dłuższej perspektywie te wahania o te kilka groszy są bez znaczenia. Tu będą poziomy kilku złotowe.
Akcji na sprzedaży jest taka "ilość", że sam bym to zebrał dziś do 0,3 a po wykeszowaniu portfela to nadgryzłbym ten większy baton na poziomie 2,625.
To tylko pokazuje, że ja leszczyk to mogę zrobić a co oni dysponując milionami i kiloma portfelami by zrobić podbitkę.
Mam podobnie. Nie kupuje i czekam. Wole zrobić zakup w zapisach dodatkowych na akcje z pp serii F niż kupowac teraz na gieldzie. Na kupno sie skusze jak zwiększą się obroty.
bez popytu to akcji do 1 pln może stać i za 10 000 zł a i tak nikt nie kupi bo taka specyfika naszej giełdy ludzie nie kupowali Mercator po 5 zł a kupowali po 700 zł, nie kupowali Biomed po 1 zł a po 30 zł stojąc w kolejkach na PKC nie kupowali COALENERGY po 1,1 parę dni temu a kupowali dziś powyżej 4 zł :) to jest giełda dziś nie kupują invenstiona poniżej 0,15 a za niedługo mogą kupować powyżej 1 pln