Czy mógłbyś mnie oświecić w sprawie "bańki" na ECT ?
Po swojej ocenie uznałem że ta firma jest w cudzysłowu "bidna ale solidna". Mają faktycznie koszmarnie słaby PR giełdowy, ale rekompensatą jest ich dobra inżynierska robota i budowanie swojej mocnej pozycji na rynku budowlanym.
Nie wiem co wy z tym CPK. Do niczego nie jest nam to potrzebne. Wysoce ryzykowna inwestycja. Wolę aby się skupili na innych projektach. Mniejszych ale pewnych.
tak się zastanawiamy czy to są ich progi i czy wystartowali a gdzie masz bardziej lepszego płatnika niż skarb państwa tym bardziej ze już robili projekty nawet dla wojska oni mają co robić ale czemu nie
Jak pisałem o słabej reklamie ECT, to myślałem przede wszystkim o uformowaniu się grupy inwestorów, którzy nie ulegają panice bo WIG się wali czy coś podobnego w brzmieniu. Ale widzę, że taka grupa utworzyła się już nam, jakoś tak samoistnie ?
Ryzyko pojawienia się znaczącej informacji dość wysokie więc trzeba trochę pozbierać. Manewry dobrze tu znane. Zintensyfikowane bo strach przed wojną już się skończył i zaczyna zmieniać się w nadzieję. Na niej najlepiej rynki potrafią odjechać. A Eco5tech jest w gronie beneficjentów powojennej rzeczywistości...