"Dziadek -zapamiętaj sobie - gumofilcowe pisokomusze elyty, do których zaliczasz się ty - bez wykształcenia, kultury i wiedzy idą w PIs -du - opozycja idzie na większość konstytucyjną ( i tak nie wiesz co to jest), buahaha"
buhahabuhaha - takie zwroty to Ty masz po wyższym ?
Większość konstytucyjna = postkomuszki takie jak miler kwach , przebierańcy z bidroniem na czele smiszki sterczewskie i inne pajace jak zamberg siedział w danii a teraz będzie Polske zbawiał ilu tu jeszcze pomoskiewskich sprzedawczyków KO PEŁO arbuzy i cała ta pomoskiewska chołota to ta twoja wiekszość konstytucyjna = GRATULUJE samopczucia i znajomości historii
Jednak komuna swoje zrobiła przez 50 lat , trochę tych dzieci napłodziła lekarz , newman napisz mi proszę merytorycznie dlaczego wierzysz w tuska dlaczego miłe kłamstwo jest dla ciebie lepsze niż gorzka prawda Jedno merotoryczne zdanie i juz mnie nie ma
Znany, oczadziały pisowcze, tu nie ma żadnych fanów Tuska, ew. są tacy, którzy już woleliby tego oszusta od obecnie rządzących, którzy doprowadzają gospodarkę do ruiny i robią z nas pośmiewisko tańcami u Rydzyka. Ja za Tuskiem nie tęsknię, ale dzień, w którym odsuniemy od władzy tych wszystkich chamów Czarnków, Pawłowicz, Macierewiczów, Zbigniewa Zero, samego Kaczyńskiego oderwanego od rzeczywistości (euro za 2,55 zł), te wszystkie Kempy, Obajtki, Kur(evv)skie, pinokia Morawieckiego, opiję dobrym szampanem.
To nie jest forum do wylewania twoich politycznych żali i frustracji. Idź sobie na forum Klubu Gazety Polskiej.
A Ty będziesz mi mówił gdzie ja mam chodzić , i będziecie tu pluć na obóz niepodległościowy jaka jest postkomuna z tusekiem na czele i to tałatajstwo to dowiedzieliśmy się u Sowy & Przyjaciół nijaka binkowska która mówiła unia musi unia musi , że za 6 tysi pracuje deb hil albo złodziej nie zarabiam tyle i nie jestem złodziejem ani d hebilem mam wyższe wykształcenie a taka binkowska to jest zwykła sz ................