Nie musisz żebrać bo widzisz chyba, że nikt nie sprzedaje w tych cenach ponizej wartości ksiegowej.
Spiesz się bo niedlugo będziesz gonił powyzej 0,25 bo do tego poziomu stoi akcji za ok 115 000 zł hahaha
Zreszta wiekszy pakiet 448 k akcji stoi na 0,33 jesli mowa ze pakiet wart ze 150 k jest "większy" :)
A później to już powrót na 1 :)
Rafcyk z trollem Ta/aaa i innymi będą szykować się na kupno powyzej 0,5-0,6 bo ktoś musi to lekko bujnąc do poziomów 1-1,2 pln a może i szczytu z października 2021 czyli 1,698 :)
Uuuuu już słyszę te jęki trolli bez akcji....:):):):)
akcji na sprzedaży jest tyle, że sam bym to zebrał do poziomy 0,3 nawet teraz :) tylko po co skoro ci co pilnują kursy i tak zaniżą 1 akcją na lewo więc to jest ich sposób na hamowanie popytu i co czasu aż nie będzie obrotów na wzrostowych sesjach można grać na innych, dziś w 15 minut na BUMEX 1200 zł zysk brutto :D za 1200 mógłbym już teraz kupić 7000 akcji za sam zysk ale po co ? mamy czas mi się nigdzie nie spieszy a to tym bez akcji jak Ta rafcyk, AS, Sie i inni będzie się spieszyć ja już swoje na Inventionie zarobiłem w 2021 rok więc tu wrzucam tylko zysk :D
a twoje wklejki trollu aaa/Ta możesz sobie wydrukować i w kiblu powiesić i się nimi podetrzeć :D 1 - testy covid już 2 lata temu wyjaśnione i nieaktualne więc mdłości mnie biorą na ten odgrzewany kotlet, już 2 lata temu było wiadomo, że z racji cen oraz nasycenia rynku testy to nie biznes dla nich 2 - inwestor chiński ? może będzie, cierpliwie czekaj na koniec budowy, może będzie chiński a może amerykański tj. CUTERA Inc ? kto to wie trollu Ta ? 3. przesyłakę trollu juz ci wyjaśniałem pod każdą twoja identyczną wklejką, była to przesyłka lasera do CUTERA Inc by ją dopasować do potrzeb projektu TutorDerm i zresztą wejdź sobie trollu na ten projektn na strone spółki i zobacz co jest na logo TutorDerm napisane CUTERA ! 4. słup to nazwać mogę i ciebi, słupem naganiaczy by spowodować spadek kursu akcji oraz zniechęcić do zakupu akcji z pp tak jak to robiłeś cwaniaczku na Softblue a mimo to prawie WSZYSCY sie zapisali a redukcja na zapisach dodatkowych była ponad 92%.a chętnych na zapis było prawie 3 x tyle co akcji 5. co do lewych aktuwów to kalkulator i licz na innym wątku bo podałem, że aktywa jakie spółka ma wraz z otrzymanymi a jeszcze nie zaksięgowanymi dotacjami odejmując zobowiązania jak np. pożyczka od prezesa są warte prawie 3 x tyle co obecny kurs i dipiero przy kursie 0o 0,4-0,5 C/WK jest 1 gdzie srednia z branzy jest C/WK 5 tak więc poduszka i dzis płacz w nocy albo możesz nas tu dalej zabawiać :D