Po prostu nie da się żyć miało być po 10 groszy,miał być bankrut ...miałbyć.....
Jak tutaj dalej żyć???
Może w końcu kupili telefon i banan się do nich dodzwonił?
Jak żyć panie biedny rewidencie?
Z tego co pamiętam Banan wróżył cenę 5,5. Nie 10 groszy. Mieszasz nicki z komentarzami pisząc jak zwykle bzdury. Konkluzja /Banan pisał o kursie 5,5 a ty go próbujesz ironizować i sugerować ze niby rośnie. Aha. Ty potrafisz wytrzymać chociaż jeden tydzień aby nie założyć personalnego postu?
To powiedz ile akcji banan kupił jak było 5,5 zł?
Zero... a ile akcji kupił jak było po 2,3 zł
Też zero akcji
Ogólnie to taki żałosny facecik co pisze od 1,5 roku i ma zero na koncie
No ok, i co z tego? To jest powód aby na forum saule zakładać wątki o Bananowym? I ok drugi raz, założyłeś taki wątek raz czy drugi ale tak co chwila? Macie inne zapatrywanie się na spółkę i chyba wam wolno, czy tobie można mieć swoje zdanie a jemu nie? Czy on zakłada posty o Tobie? Jaki to ma sens?
DC
Gdyby banan nie pisał bzdur od 1,5 roku nieraz po kilka razy dziennie to ja ani nikt inny by nie pisał o nim
Zobacz jak widział już zawieszenie kursu na długie 5 lat
Chory człowiek... powinien się leczyć
Człowieku chyba będzie koniec świata bo kurs spadł o 20 groszy
Jak dalej żyć?
A powiedz co było przyczyną spadku na Saule,na WIG 20 i na innych aukcjach?
Czy wiesz jaka była przyczyna,czy udajesz środek kapusty?
Skoro kurs spadł przez pewien czas do 3,02 zł wykorzystałeś to,żeby kupić?
Czy jesteś za bardzo ograniczony intelektualnie?
Mistrzowski posiadasz największe IQ na tym forum. Wyłapujesz górki i dołki na spółce ,chyba nawet lepiej od Big J'. Normalnie się tutaj marnujesz człowieku. Jak kurs przprdli w denko 2.13 i je przebije, to ogłosisz URBI ET ORBI ,że sprzedałeś na jakiejś lokalnej górce.
Zwracam uwagę tylko na to że jak uroslo wczoraj o 12 procent to cisnales kazdego ze każdy jest frajer i jest golasem bez akcji i że już się nienzayrzyma szybko że grubas na 3.99 i co ? 8 procent w dół naganiaczu
A czego innego się spodziewać po Spółce, która jest wyceniana obecnie 10 razy wyżej niż powinna? Brak produktu, brak sprzedarzy i chyba perspektyw dla tego interesu również brak. Koniec roku na groszówkach.
Jestes zbyt glupi żeby wpaść na to ze to było pisane w pośpiechu i to się nazywa literówka ale jak nie ma się żadnych argumentów to sie przyczepia do takich głupot wystarczy przeczytać caly post o początku bez celu go nie podbiłem bo przecież kialesnskoemntowac a tu piękne mijusn8 procent naganiaczu haha
Pisz po polsku...chyba że jesteś ruskim tropem,któremu przeszkadza,że pojawia się spółka polska!!! ,która jest innowacyjną spółką na skalę światową.
Powiedz w jakim celu tutaj siedzisz od ponad roku skoro nie masz akcji i według Ciebie spadnie do 90 groszy
Tutaj nie można grać na Shorta
Mistrzowskie co sie stalo ze się nagle nie udzielasz ??? Tak pisales naganiaczu No gdzie jesteś ja tak czekam na tą odpowiedź..oczywiście chodzi mi o ten post miałeś skomentowac dzien po sesji i co się stało takiego przyjacielu ?
Mistrzowskie No co jest z Tobą przecież ladniexpiszesz kolejne naganiajace posty zostałeś zaorany i niewiesz co napsoac ? Oj biedaczku biedaczku.. dziś zobaczysz jak urosnie hahahahahha
Czeski dup... Ja tutaj jestem na czysto ok 200 tys złotych
Wszystkie akcje mam już od dawna za darmo plus duży zysk
Możesz pokazać ile masz tutaj zarobku?
Skoro jest taka zła spółka to czemu siedzisz 24 godziny na dobę?
Chyba masz coś z IQ?
Wiem i jeszcze wspomnij o apartamentach, które kupiłeś będąc na longa jak zawsze podkreślałeś. Sprostowanie siedzę tutaj 26 h/ dobę, aby czytać Mistrzowskie bajeczki.
Czeski tak mi przykro, że już cieszyłeś się,że dzisiaj spadnie i będziesz mógł dokupić
Współczuję ,że srogo się zawodowa w swoich marzeniach
Przecież banan i inne trole pisali,że ma być spółka zawieszona na 5 lat.... współczuję,że nic z waszych marzeń nie wychodzi
Dziwię się,że Zarząd Spółki pozwala na takie jazdy troli spadkowych i oczernianie spółki i , że jeszcze Was nie ściga za celowe wprowadzanie w błąd w celu manipulacji kursem co podlega KK
Dnia 2022-09-28 o godz. 09:30 ~Mistrzowskie napisał(a): > > Dziwię się,że Zarząd Spółki pozwala na takie jazdy troli spadkowych i oczernianie spółki i , że jeszcze Was nie ściga za celowe wprowadzanie w błąd w celu manipulacji kursem co podlega KK
Wprowadzanie w błąd oto przykład; Spółka parę miesięcy po wejściu na NC podaje podstawę wyceny na 800 mln PLN sprzedaż w 2022 roku 3 mln cenówek, a w 2023 11 mln sztuk. Nie mają żadnych umów, nie mają pieniędzy na importowane komponenty, które stanowią 93% udziału w kosztach, a zdolności produkcyjne mają na 240 tys. sztuk rocznie. To są dane z oficjalnych dokumentów i autoryzowanych wywiadów. ESPI o wniosku insiders o zawieszeniu notowań, aby chronić właścicieli prywatnej subskrypcji serii E to jest dla mnie manipulowanie kursem. Lipiec- sierpień 2022 kurs oscyluje w granicach 4 PLN przy dość znacznych obrotach i naraz ukazuje się ESPI o wniosku o zawieszenie notowań i kurs leci do 2,50 PLN, a nawet niżej przy bardzo dużych obrotach. Ci co sprzedali po 4 mogli kupić po 2,50, a kto miał wiedzę, że taki wniosek się pojawi. takiej decyzji nie podejmuje się z dnia na dzień.
Ta 200k haha i siedzi na bankierze napewno masz maks 25 lat i dowartościowujesz się marzeniami nic więcej ale marzyć każdy może jeśli myślisz że znaki interpunkcyjne dodadzą Ci lat to się mylisz naganiaczu zamknąłeś dziób jak się śmiałeś z bananowego że zamiast spadać rosnie wyzywales od najgorszych a jak zapytałem czemu już nie rosnie zamknąłeś się i teraz się bronisz że jestem bez akcji bita pa.o nie masz jaj się przyznać nawet przez internet jesteś zwykła cio.a i to tyle pozdrawiam Xie wielorybie giełdowy siedzący na bankierze
Widać od razu po poście jaki poziom sobą reprezentujesz ...
Współczuję rodzinie, że musi z tobą być
Cóż rodziny się nie wybiera.
Jesteś cienki Bolek, który dowartościować się może tutaj wyzywając innych lub atakując spółkę, której niby ma akcje.
Widać jednakże poziom polskiej medycyny jest na bardzo niskim poziomie a szczególnie jeśli chodzi o poziom medycyny psychologicznej.weź leki lub udaj się na kolejną wizytę u specjalisty
Dziwne rzeczy piszesz świadczące,że nie masz styczności z rzeczywistością...jestem tutaj trochę ponad rok a ty widzisz moje posty od ponad 2 lat
Rzeczywiście lekarze specjaliści słabo diagnozują takie przypadki