Co jeszcze? Wojna szybko się nie skończy, nawet nie masz co marzyć… ale, w Polsce rusza rozbudowa infrastruktury wojskowej to raz, budowa/rozbudowa zakładów zbrojeniowych i na cele zbrojeniowki dwa, trzy infrastruktura krytyczna jest rozjiez rozbudowywana. A wiec sieci energetyczne elektrownie i kopanie węgla którego ciagle mało a który przez najbliższe 4-5 lat będzie miał swój Renesans no i rozbudowa kolei w każdym z tych aspektów Bowim ma swój udział inklientele (dodam jeszcze rozbudowę portów i gazoportowi i nowo otwarte przedstawicielstwa Bowimu w Gdańsku i Szczecinie… dodatkowo pamiętajcie ze Bowim to dystrybutor a nie producent i siedzi w biznesie od lat… ja ze swoim małym 40k pakietem śpię spokojnie i jak nie na akcjach to dorobię się na dywidendzie…
Dnia 2022-09-11 o godz. 22:27 ~Nowy napisał(a): > Co jeszcze? Wojna szybko się nie skończy, nawet nie masz co marzyć… ale, w Polsce rusza rozbudowa infrastruktury wojskowej to raz, budowa/rozbudowa zakładów zbrojeniowych i na cele zbrojeniowki dwa, trzy infrastruktura krytyczna jest rozjiez rozbudowywana. A wiec sieci energetyczne elektrownie i kopanie węgla którego ciagle mało a który przez najbliższe 4-5 lat będzie miał swój Renesans no i rozbudowa kolei w każdym z tych aspektów Bowim ma swój udział inklientele (dodam jeszcze rozbudowę portów i gazoportowi i nowo otwarte przedstawicielstwa Bowimu w Gdańsku i Szczecinie… dodatkowo pamiętajcie ze Bowim to dystrybutor a nie producent i siedzi w biznesie od lat… ja ze swoim małym 40k pakietem śpię spokojnie i jak nie na akcjach to dorobię się na dywidendzie…
Myślę, że spokojnie. Po cichu liczę, że będzie jazda jak na Bumechu. Większość ff została zebrana. Będzie grubo !! Pytanie tylko kiedy zacznie się konkretna gra na Bowim ??
Jak ceny stali wystrzelą przez zamknięcie masy hut i kosmiczne ceny energii, ewentualnie jak uchwalą zaliczkę na poczet dywidendy, nie mówiąc o .dywidendzie w przyszłym roku.
Ja tam swoje 10kilo zrobione z 6kilo wystawiłem po 18 i myślę że jeszcze w tym roku pójdzie.
Ciekawe jaki zamek dzisiaj będzie ??? Kto wie może już dziś ktoś pokusi się o wyczyszczenie arkusza do 10 zł ?? Obstawie zamknięcie na poziomie 9,8 - 10,2 zł. Zawsze mogą ustawić kurs niżej na fixie. No sam jestem ciekaw.