• czas na zmianę trendu? Autor: ~patol [46.204.44.*]
    ua odzyskuje teren, niedługo ruszy odbudowa? stał będzie potrzebna w ogromnych ilościach? zobaczymy ale oby tak, a każdy sam decyduje!
  • Re: czas na zmianę trendu? Autor: ~Nowy [194.99.105.*]
    Co jeszcze? Wojna szybko się nie skończy, nawet nie masz co marzyć… ale, w Polsce rusza rozbudowa infrastruktury wojskowej to raz, budowa/rozbudowa zakładów zbrojeniowych i na cele zbrojeniowki dwa, trzy infrastruktura krytyczna jest rozjiez rozbudowywana. A wiec sieci energetyczne elektrownie i kopanie węgla którego ciagle mało a który przez najbliższe 4-5 lat będzie miał swój Renesans no i rozbudowa kolei w każdym z tych aspektów Bowim ma swój udział inklientele (dodam jeszcze rozbudowę portów i gazoportowi i nowo otwarte przedstawicielstwa Bowimu w Gdańsku i Szczecinie… dodatkowo pamiętajcie ze Bowim to dystrybutor a nie producent i siedzi w biznesie od lat… ja ze swoim małym 40k pakietem śpię spokojnie i jak nie na akcjach to dorobię się na dywidendzie…
  • Re: czas na zmianę trendu? Autor: charleskarol [185.24.27.*]
    Dnia 2022-09-11 o godz. 22:27 ~Nowy napisał(a):
    > Co jeszcze? Wojna szybko się nie skończy, nawet nie masz co marzyć… ale, w Polsce rusza rozbudowa infrastruktury wojskowej to raz, budowa/rozbudowa zakładów zbrojeniowych i na cele zbrojeniowki dwa, trzy infrastruktura krytyczna jest rozjiez rozbudowywana. A wiec sieci energetyczne elektrownie i kopanie węgla którego ciagle mało a który przez najbliższe 4-5 lat będzie miał swój Renesans no i rozbudowa kolei w każdym z tych aspektów Bowim ma swój udział inklientele (dodam jeszcze rozbudowę portów i gazoportowi i nowo otwarte przedstawicielstwa Bowimu w Gdańsku i Szczecinie… dodatkowo pamiętajcie ze Bowim to dystrybutor a nie producent i siedzi w biznesie od lat… ja ze swoim małym 40k pakietem śpię spokojnie i jak nie na akcjach to dorobię się na dywidendzie…

z takim pakietem to Ty jesteś grubasem ziom :D
  • Re: czas na zmianę trendu? Autor: ~janusz [89.72.100.*]
    rośniemy panowie...
  • Re: czas na zmianę trendu? Autor: ~nowy [64.110.154.*]
    zadnym grubasem, po prostu śmiem twierdzić ze ta spółka to okazja...
  • Re: czas na zmianę trendu? Autor: ~OBSER [188.146.135.*]
    Ja też średniak raptem 20400 akcji. Dobieram małymi pakiecikami. Dzisiaj też dobrałem.
  • Re: czas na zmianę trendu? Autor: ~nowy [64.110.154.*]
    bjendzie po 20...
    Myślę, że spokojnie. Po cichu liczę, że będzie jazda jak na Bumechu. Większość ff została zebrana. Będzie grubo !! Pytanie tylko kiedy zacznie się konkretna gra na Bowim ??
  • Re: czas na zmianę trendu? Autor: ~Andrzej89 [94.254.177.*]
    Jak ceny stali wystrzelą przez zamknięcie masy hut i kosmiczne ceny energii, ewentualnie jak uchwalą zaliczkę na poczet dywidendy, nie mówiąc o .dywidendzie w przyszłym roku.
    Ja tam swoje 10kilo zrobione z 6kilo wystawiłem po 18 i myślę że jeszcze w tym roku pójdzie.
    Ciekawe jaki zamek dzisiaj będzie ??? Kto wie może już dziś ktoś pokusi się o wyczyszczenie arkusza do 10 zł ?? Obstawie zamknięcie na poziomie 9,8 - 10,2 zł. Zawsze mogą ustawić kurs niżej na fixie. No sam jestem ciekaw.
[x]
BOWIM 3,60% 8,64 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.