• Oj żuczki Autor: ~Żuk [83.4.131.*]
    Będzie się działo w świetle ostatniego info i zbliżającej się premiery... Widomo że kurs wzrosne powyżej 50 zł minimum. Jeżeli ktoś nie kupił to nie wiem na co jeszcze czekacie. Nie czaić się tylko ładować a nie płakać później i naganiać żeby parę złociszy taniej kupić.
  • Re: Oj żuczki Autor: ~Laris [5.173.150.*]
    Ja mam kupione 2 tys akcji po sred 38zł liczę że po premierze będzie min 70 zł..Obym się nie przeliczył
  • Re: Oj żuczki Autor: ~ori [212.180.229.*]
    może to pytanie niepotrzebne, ale czy jest jakieś ryzyko, że przesuną premiere z 7 grudnia? na 1-2Q2023? co prawda skoro teraz na STEAM informuja, że pokażą poprawki, jest jeszcze 3 miesiace do 7 grudnia, więc chyba ryzyko jest minimalne.... Prezes Maciej często podkreślał na czatach, że ta data jest bardzo dobrze przemyslana.
  • Re: Oj żuczki Autor: ~Kosmonauta [83.26.159.*]
    Nie przesuną. Z poprawkami na bank zdążą skoro już zapowiadają kolej e elementy gry które będą przygotowane na premierę. Jedyna możliwością przesunięcia są jakieś czynniki zewnętrzne, woja, wybuch wulkanu, kosmici itp
  • Re: Oj żuczki Autor: ~Piotr [188.33.224.*]
    Jedyne zagrozenie to inne duze premiery lub chec podkrecenia marketingu.Ja sie o gre nie martwie bo widze ze to bedzie dopracowany produkt.Jedyna moja obawa to marketing i czy tu zrobia wszystko co mozliwe
[x]
ROAD 4,24% 7,38 2026-04-29 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.