To nie ma znaczenia ,kurs jest trzymany i już . Gdzieś widziałem wartość godziwą dla tej spółki w granicach 12 zl . A co jest każdy tu wie ...... Lipaaa
Wyniki zdumiewająco dobre, a przy obecnym otoczeniu tym bardziej. Zarówno skonsolidowane a zwłaszcza jednostkowe (te ważne dywidendowe i stabilizujące zasoby finansowe). Ewidentnie idą na rekordowe. Restrukturyzacja robi swoje. Kurs kompletnie oderwany od realiów i skrajnie zmanipulowany w dół. Tylko po co? To najkrótszy możliwy komentarz.
Jak na szerokim masz promocje to myślisz że ktoś kupi wasko -bez obrotu! Wyniki bez tragedii! Jednostkowe super!
Ps ja liczę że pan Wajda w końcu komuś sprzeda swoje "dziecko" za uczciwe pieniądze!
widziałem, ale jakei to ma znaczenie dla kursu? żadne. przecież nie ma sensu w to wchodzcić. My dalismy sie kiedyś złapać na obietnice pana W oraz na potencjał. ale jak widać skutecznie urwali kurze złote jaja jak powiedział klasyk.
wyniki nawet przyzwoite są , na poziomie jednostkowym bardzo dobre tak jak by szykowali sie pod kolejną dywidende, powinni się odchudzić z tych nieruchomości, sprzedać to, przychodnię tez bo nie jest dochodowa a może jakaś cieć będzie w stanie to lepiej zagospodarować, ze sprzedaży zbędnych nieruchomości to mogą dostac 100 mln zł + nawet ten plus byłby gruby, a w tedy może być kasa na dobrą dywidendę a nie 10 groszy