• triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~XXX [*]
    triGO-GOLAS pali kase bardziej niż chrust na zime, akcje:

KONKRETY:
    • brak homologacji, a naobiecywali że sie uda bo od czerwca 2022 w 2 miesiące zrobia 3 kołowca z 4 kołowca
    • brak mozliwoscis sprzedania czegokolwiek dopuszczonego do ruchu bo nic nie maja dopuszczonego do ruchu z omologacją
    • kasa leci na wypłaty grube dla całej załogi a ona dzielnie udaje że pracuje
    • akcje to jedyny produkt- tego nadrukuja jeszcze ile sie da dla leszczy
    • Bubwail nie kupował akcji by ratować trigoGOLASa jak skńczyła sie kasa nawet po 1zł a ciągle jest zatrudniony i pewnie dużo zarabia - w gotowce bo przecież nie w akcjach byly prezesik chce być wynagradzany
    • lock-up bylego prezesa budwail zwalania setki tysiecy akcji do rzucenia na rynek-zaraz bedzie się uwłaszczał bo akcje ma za darmo lub za grosze kupione przed wejściem na Newconnect
    • obroty dzienne na akcjach to czasem 300 Euro. trzysta EURO!!!! kupisz za 1000Euro i jak sprzedasz?

Kupować BO TANIEJ NIE BEDZIE A bedzie mozna sprzedac? dla kolegi pytam.

• Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~Anavrin [81.166.83.*]
    To jak prezes sprzeda swoje akcje, jak taki lichy obrót? Wytłumaczysz wszystkim?
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~Kazek [37.225.52.*]
    A ile chcesz kupić ? .
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~akcjonariusz [85.222.6.*]
    Dnia 2022-09-13 o godz. 12:10 ~Kazek napisał(a):
    > A ile chcesz kupić ? .

Chciałbym kupić ok 10 tys akcji
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~piotrekG [*]
    Dnia 2022-09-13 o godz. 13:10 ~akcjonariusz napisał(a):
    > Dnia 2022-09-13 o godz. 12:10 ~Kazek napisał(a):
    > > A ile chcesz kupić ? .
    >
    > Chciałbym kupić ok 10 tys akcji

mogles zadzwonic do nich i poprosic o wejscie po 1zl.
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~akcje [*]
    Dnia 2022-09-12 o godz. 15:53 ~Anavrin napisał(a):
    > To jak prezes sprzeda swoje akcje, jak taki lichy obrót? Wytłumaczysz wszystkim?

wytłumacze to ja Tobie, bo tylko ty chyba jestes tutaj nowy.

prezez budwail bedzie codzinnie wystawiał akcje i tak dorobi sobie 1000zl miesiecznie do ciezkiego zycia...

a cena akcji dla niego moze byc nawet 20groszy bo wiekszosc ma za darmo. TY jak kupiles za 6zl, to poczujesz ból sprzedajac za 3zl.

Bo jak akcji nagle na sprzedaz sa setki tysiecy kiedy zwalnia sie lock-up i nie ma POPYTU to cena akcji albo spada
    albo na rynku jak newconnect wystawiasz i nikt nie kupuje (mozesz dla swojej radosci sobie mowic ze akcje ze po 6zl)

mam nadzije ze to rozumiesz a jesli nie rozumiesz i chcesz zrozumiec, dokup wiecej akcji po 6zl

Ciekawa koncepcja. Widzę, że jesteś mega obeznany w sprawach prezesa i spółki. A ciekawi mnie, skąd taki wolumen spory pod koniec czerwca się wziął? Wytłumaczysz to jakoś, czy nie wiesz tego?
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~Ktoś [37.248.223.*]
    Wolumen się wzioł z tego, że po espi w którym przyznali po misiącach milczenia, że z finansami jest źle i nie będzie homologacji a perspektywa komercjalizacji się oddala, ludzie zaczeli wyprzedawać.
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~piotrekG [*]
    wytłumacze to ja Tobie, bo tylko ty chyba jestes tutaj nowy.

prezez budwail bedzie codzinnie wystawiał akcje i tak dorobi sobie 1000zl miesiecznie do ciezkiego zycia...

a cena akcji dla niego moze byc nawet 20groszy bo wiekszosc ma za darmo. TY jak kupiles za 6zl, to poczujesz ból sprzedajac za 3zl.

Bo jak akcji nagle na sprzedaz sa setki tysiecy kiedy zwalnia sie lock-up i nie ma POPYTU to cena akcji albo spada
    albo na rynku jak newconnect wystawiasz i nikt nie kupuje (mozesz dla swojej radosci sobie mowic ze akcje ze po 6zl)

mam nadzije ze to rozumiesz a jesli nie rozumiesz i chcesz zrozumiec, dokup wiecej akcji po 6zl
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~andrzej [*]
    wystawilem akcje i NIKT nie kupuje.

nie udaje mi się sprzedać. caly obrót tymi akcjami to jakies 250złotych.

Te dwa zlecenia 195szt to twoje? Grubo.
  • Re: triGO-GOLAS rozkład i mogiła Autor: ~wb [89.64.86.*]
    rozkład i mogiła to twój poziom intelektualny:-)
[x]
TRIGGO 0,00% 0,90 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.