Każdy fason trzyma na jaki go stać osobowo intelektualnie !muj znajomomy którym teraz jestem ! Poszedł wyzucić śmieci i się przebrał założył koszule ! I podzedł wyzucić smieći !!!! Jak cię widza tak cię oceniają ! Taki fakt! Taka fobja ! Na pochynel !
Człowieku czy ty jesteś normalny? Wsztko zmieniło się w styczniu jak słupy zaczęły akcjami sypać. Wtedy też postrzeganie spółki się zmieniło
Ty nigdy zdania nie zmieniasz i będziesz tu tkwił aż wycena spadnie na kilka zł? Współczuję Ci takiego zabetonowane go umysłu. Szkujace. Zmieniłem zdanie jak jam. Też Ci pisałem osle że żel robisz. Były sygnały od paczatku aby uciekać. Wsztko się zmieniło a ty posty z sierpnia wyciągasz kiedy wsztko zupełnie inaczej wyglądałoby.
Przecież to normalka na forach. przy 30-40 zł/akcję naganiali na wzrosty bo tanio. A teraz przy 12-20 zł naganiają na spadki, bo drogo :). Dopóki są ludzie dający się doić takim ,,doradcom'', dopóty interes (kółka) się kręci.
Dnia 2023-03-24 o godz. 10:59 ~Arthurius napisał(a): > Przecież to normalka na forach. przy 30-40 zł/akcję naganiali na wzrosty bo tanio. A teraz przy 12-20 zł naganiają na spadki, bo drogo :). Dopóki są ludzie dający się doić takim ,,doradcom'', dopóty interes (kółka) się kręci.
Aeturius dojic to Ry się dałeś. Ignorując wywalanie akcji kolegów związanych z zrz. I ukazanie się sponsorowanego artykułu do nabierania jeleni takich jak Ty.
Idzie w piach a Ty o dwywidandach i że ktoś tanio chcę kupić.. pokaż mi tych którzy chcą kupić.?
Skup był po 20, trolle ostro cisną aby drobnica się wyleszczyła. Kup teraz a sprzedasz z min. 50 % zysku, PRZYCHODY 91 mln. zł ZYSK 3,8 mln. C/Z 3,2 RSI 21 na D1/ 20 na H4