Nie, nie będzie (raczej). Jakby ktokolwiek miał pewność że przez niecałe półtorej roku urośnie 820% to sprzedałbym wszystko co mam, zastawił mieszkanie, sprzedał nerkę.
Ale wg. mnie będzie rosło, jak wysoko? Nie wiadomo, nowa gra może być hitem, może być niewypałem. Duże wydatki na UA mogą przynieść rekordowy zwrot, albo rekordową stratę.
Zakładając że spółka za chwile spłaci obligacje, zacznie przynosić zyski to wycena obecnie jest tak niska że powinno iść w górę.
Tak, to takie bezpieczne przewidywanie, chociaż osobiście liczę na trochę więcej. Myślę, że może być bliżej historycznych szczytów, czyli okolice 8.88zł. Pozdrawiam
Mam akcje od 2015 zawsze jest czekanie na coś...
Spłacenie Gizy
Super nowa gra
Kolejna super nowa gra
Kłopoty finansowe
Obligacje
Nowy prezes
Spłata obligacji
I od 2015 roku jest Dorotka sylvek adam Marek którzy są nie zmordowani w naganianiu na akcje vivida. Przypadek???? W każdym niepowodzeniu spółki widzą sukces.
Dnia 2022-09-12 o godz. 10:33 ~Kodor napisał(a): > I od 2015 roku jest Dorotka sylvek adam Marek którzy są nie zmordowani w naganianiu na akcje vivida. Przypadek???? W każdym niepowodzeniu spółki widzą sukces.
I oczywiście przez wrodzoną skromność nie wspomniałeś o sobie ,a przecież jesteś do vivida przyklejony jak psia kupa do podeszwy buta i na odwrót każdy sukces przedstawiasz jako porażkę.tyle.
Dnia 2022-09-12 o godz. 11:02 ~Kodor napisał(a): > To gdzie te sukcesy??? Każdy sukces ma odzwierciedlenie w kursie. Czyż nie tak. Tu jest jeden sukces że spółka nie zbankrutowała.tyle
no ale wg. ciebie już dawno powinno jej ne być ,co do sukcesu poczytaj ostanie wiadomości dotyczące bidlogic,albo poproś kogoś żeby ci to przełożył na język który rozumiesz.tyle.bez odbioru