• pilnują cwaniaki kurs kupno 7907 po 0,1456 i od razu na S po 0,1494 Autor: ~haha [5.173.225.*]
    ta sama ilość położona
    łał ---30 zł zysku brutto ----to na bank rafcyk chce zarobić na hor-doga :D
    obrót 11 tys. złotych
    te wahania kursu na lewo i prawo mogą sobie wsadzić bo po za psychologicznym nie ma to żadnego znaczenia dla przyszłości spółki i kursu jaki tu będzie po info o uzyskaniu dotacji 20 mln i pokazaniu pierwszej sprzedaży :D

• Re: pilnują cwaniaki kurs kupno 7907 po 0,1456 i od razu na S po 0,1494 Autor: ~blebleble [5.173.225.*]
    trollu Ta cały rynek, fejsbud czy linkedin wie co sobą prezentuje troll pod pseudonimem ARTUR GOLASZEWSKI z Białegostoku :D
    piszesz te same brednie od 2 lat tu na forach invention, softblue, fejsie tych 2 spółek oraz stronie Softbliue na linkedin.
    tak więc o ośmieszaniu sie i kompromitacji więc najelpiej

w 2020 roku kto chciał zarobił na INM 300%, w 2021 r +200%, w 2022 r prawie 100% a ty forumowy ciamajdo kwiczysz dalej :D

• Re: pilnują cwaniaki kurs kupno 7907 po 0,1456 i od razu na S po 0,1494 Autor: ~ja [89.64.32.*]
    Czekamy i czekamy na dofinansowanie, a tu "kapa", ile można czekać?
  • Re: pilnują cwaniaki kurs kupno 7907 po 0,1456 i od razu na S po 0,1494 Autor: ~he [5.173.225.*]
    niestety dla jednych albo stety dla drugich oni dobrze wiedzą i mają scenariusz na najbliższe miesiące dawno rozpisany
    to chyba logiczne, że zrobią wszystko by zaksięgować w swoim czasie dotację na budowę w wysokości 16,3 mln złotych dotacja za tutorderm 3,5 mln dopiero pewnie w 1-2 kwartale 2023 jak będzie koniec budowy
    a dotacja na budowę i tak pewnie w transzach wpłynie
    jeśli wpłynie w wysokości takiej, że nie przekroczy 20% kapitałów własnych to nawet nie muszą o tym informować rynku chociaż pewnie to zrobią - zobaczymy. Więc może warto ich o to pytać ? No ale kto ma pytać ? Troll Ta na fejsbuku ?
    a czy poinformują to zależy już tylko od nich.
    mamy jutro już 9 września...do 29 września blisko, zapisy na akcje z pp ruszą pewnie po 20 października więc jak to mówią leszcze "strach być bez akcji". Uważam, że najbliższe tygodnie będą ciekawe a ruch z podziałem akcji też nie jest przypadkowy.
    mnie cały czas korci by ponownie zacząć odkupywać ale jakbym chciał odkupić w całości jednym rzutem tyle akcji ile miałem w 2021 r to...może i szarpnę całość z tego pakietu 1,2 mln co stoi na poziomie 2,625 :D:D:D:D:D. Największa ilość to przeliczając na dziś było ponad 4 mln akcji :D teraz raptem taką ilość, że w zasadzie mówię, że akcji nie mam :D na dziś 128 k szt. reszta w gotówce i większej części na lokacie.
    :D

[x]
INVENTION 1,03% 0,15 2025-10-31 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.