• No i kolejny dzień Autor: ~Obser [82.115.81.*]
    Jak dziś obstawiacie. Wczoraj się mi zamknięcie nie udało ale według mnie sztucznie wyciągnięte . Bo kurs wąchał się przy 2.14. według mnie dziś dalsze z spadki z momentami wybicia . Dziś kurs minimalny w granicach 2.10
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~ktoś [87.207.182.*]
    A wiesz co to za magiczna liczba 2.15??? To jak ma być 2.10
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~Zapraszam [37.47.241.*]
    Bezsens totalny i strata czasu
    Ja sprzedalem i śpie spokojnie
    A kaska dzis na Biomed wraca tam Espi jedno po drugim
    Ale moze kiedys wroce aczkolwiek nie obiecuje
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~ktoś [87.207.182.*]
    Super ESPI, że firma bidna i kredytu na 5 baniek Euro potrzebuje.... Pochwal się zykiem jaki mają po 2ch kwartałach przy kapitalizacji 435 mln. Podpowiem 2mln 300tys :-)))))))))))))))))))) Sam siedź na balonie
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~Yogo [5.173.105.*]
    Niwy dzień, kolejny dzień spadków. Wczoraj mega „wyszczał” wiec dzisiaj odreagowanie w dół 5 %. Może monnarri zarobi więcej na ciuchach w czasie wojny ?
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~Dave [5.173.32.*]
    A co ty tu jeszcze robisz przecież sprzedałeś i miałeś spać spokojnie to po kiego grzyba się udzielasz na spółce która cię nie interesuje
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~Obser [31.0.42.*]
    Zarobić zarobią ale to nie ten czas . Narazie lecimy w dół , bo jest na to okazja to kurs zbijany . Zrzucają i odkupią niżej . Taka ta nasza bananowa giełda. Dziś podejrzewam z 2 zrzutu i jeden większy. Powodzenia
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~yogo [83.26.161.*]
    a zrobię jeszcze jedno kółko. Wg mnie spadnie wkrótce do 1,8 zł. Odkupię i sprzedam na górce po 2,3. Później nie będę miał odwagi grać na tej spółce, bo ona wkrótce spadnie jak kamień w wodę. Pomału wracamy do kursu z przed konfliktu. Nie wykorzystali swojej szansy. Nic tylko im współczuć.
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~Ppp [85.221.149.*]
    Dokładnie też myślę że zejdą grubo poniżej 2zl
  • Re: No i kolejny dzień Autor: ~Obser [31.0.42.*]
    No i zaczęli góra i teraz pomału dół . Podbitka na małym nominale w dół na dużym . I tak sobie kręcą
[x]
LUBAWA -1,59% 9,30 2026-05-22 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.