• OSTATNIE SZTUKI!!! PIECE ACKERMAN HIT ZIMY!!!! Autor: ~PP [5.173.112.*]
    Tak od paru dni przeglądam na Castoramie dostępność ich produktów i coraz mniej sztuk jest dostępnych. Te droższe piece to większość marketów ma po ostatniej sztuce. Te tańsze piece wczoraj tylko w jednym sklepie była ostatnia sztuka a dzisiaj już bodajże w czterech sklepach już jest ostatnia sztuka. Myślę, że zaraz na początku listopada znowuż posypią się espi o nowych zamówieniach bądź zwiększeniach już istniejących. Dwa zamówienia z 3 kwartału to 13.5 i 14.5 mln zł. Tylko te dwa zamówienia!!!
  • Re: OSTATNIE SZTUKI!!! PIECE ACKERMAN HIT ZIMY!!!! Autor: ~Pl [83.7.73.*]
    To za mało naprodukowało tych droższych i tańszych ?! Co teraz będą sprzedawać jak magazyny puste ? To już kaplica he .To dobrze że tak dużo poszło a resztki zostają he ! Znaczy się ze jakieś zainteresowanie w tej kwestii jest , tak abstrahując hi! Z jednej strony dobrze he!!!! Wrzesień odpuszczam ! Biorę się za październik sezon grzewczy się zaczyna i tu się zaczną profity . Taka prawda rzeczywista jest !tak to widzę ja ! Patrząc na zdrowy rozum i kryzys światowy energetyczny iprzede wszystkim itp. i td. A tu jest WAT !pozdro
  • Re: OSTATNIE SZTUKI!!! PIECE ACKERMAN HIT ZIMY!!!! Autor: ~PP [5.173.112.*]
    Naprodukowali rekordowo dużo i sprzedali też rekordowe ilości!!!
    Jeszcze za ciepło mamy cały czas i narazie nie trzeba grzać.
  • Re: OSTATNIE SZTUKI!!! PIECE ACKERMAN HIT ZIMY!!!! Autor: ~PP [5.173.120.*]
    Dzisiaj znowu przejrzałem dostępność i w przypadku tych tańszych piecy już przynajmniej w 8 sklepach jest po ostatniej sztuce i liczba dostępnych w pozostałych sklepach też spadła.
    Będą kolejne zamówienia już niedługo!!!
  • Re: OSTATNIE SZTUKI!!! PIECE ACKERMAN HIT ZIMY!!!! Autor: ~PP [5.173.113.*]
    PIECE Ackerman w CASTORAMIE już jeden model w 14 sklepach jest ostatnia sztuka (ten model po 1798 popularny). Drugi ten tańszy model z szybą już w 11 sklepach ostatnia sztuka a było dopiero w 4 sklepach. Jest MOC!!!
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.