• Jutro 13 Autor: ~Denny [77.254.200.*]
    W spółce źle się dzieje. pozdro
  • Re: Jutro 13 Autor: ~John [193.238.201.*]
    Jak sprzedaż to pewnie będzie obroty niczym na cdp
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Denny [77.254.200.*]
    Jest 13, w przyszłym tygodniu pójdziemy po 10. Just sayin.
  • Re: Jutro 13 Autor: ~John [5.173.49.*]
    Trzymam za slowo
  • Re: Jutro 13 Autor: ~kasa [46.169.143.*]
    poczytajcie o spółce Novina SA. O jej komunikatach i zyskach, oraz ciągłych dobrych informacji dla akcjonariuszy.
  • John Autor: ~Akcjonariusz [193.32.180.*]
    John to Ostatni Mohikanin, zaprzecza faktom i rzeczywistości…ja nawet bym sie nie wychylał i nie kompromitował bo ten kto tu jest +2 lata zna Twoje bajeczki i marzenia…na 6 grudnia też nie licz-Mikołaj nie przyjdzie…wklejanie linków VR o rozwoju itd…nikt tego nie łyka…zarzad osmieszyl sie tylko programem motywacyjnym…kurs Bog wie kiedy (o ile w ogole )do pierwszych widelek dobije w co bardzo bardzo watpie … wiec co to za motywacja ? Niech zrobia nowy program za Dyche to moze jeszcze sie zalapia poki „wysoki” kurs. Szkoda słów…czekam na super riposty typu cisza i spokoj, spokoj i cierpliwosc, nie placz, sprzedaj obrot jak na CDR…osmieszacie sie takimi tekstami
  • Re: John Autor: ~John [5.173.49.*]
    3zl w przyszłym roku mam czas,kasę i jestem cierpliwy
  • Re: John Autor: ~Akcjonarius [193.32.180.*]
    Oooo szacunek kiedys bardziej merytorycznie Pan odpowiadal żyłka chyba pęknie :)
  • Re: John Autor: ~Keks [37.225.44.*]
    Tempestfall na OQ store: ocena 3.6, 16 ocen, 9 opinii:) Tempestfall na steam: 6/10, 3 oceny w miesiac.

O nowych wizardsach znowu cisza, po tej poerwszej wrzutce. Zadnej promocji, zadnego budowania zainteresowania, zadnych konkretow, zapewne to oznacza znowu pół roku czy rok opóźnienia.

Nie no, bajer. Spokoj i cierpliwosc:)) Przypomne tylko, ze przy 15% inflacji to dzisiejszy kurs 13zl jest odpowiednikiem 11zl z poczatku roku.
  • Re: John Autor: ~asdf [45.134.212.*]
    To altruistyczne, że keksior cały czas siedzi tu i narzeka, zamiast zająć się swoimi perłami. :)
    Uprzejmie przetłumaczę go, cytując jednego gościa z forum:

"kupuje się tam gdzie wielu chce sprzedawać albo jeśli jesteś bardzo silny - gdzie wszyscy chcą sprzedawać .. sprzedaje sie tam gdzie wielu chce kupować lub wszyscy chcą kupować ... jeśli robią problemy trzeba wywołać u nich emocje ..zniechęcić, przestraszyć albo zachęcić wywołując euforie"
  • Re: John Autor: ~Keks [37.225.36.*]
    Gosciu, ty naprawdę, naprawdę wierzysz, ze ja to piszę, bo chcę wywołać jakąś panikę, przestraszyć kogoś i potem cyk-cyk, obłowić się jak pająk na niższym kursie?:)))

Pisałem dużo o moim spojrzeniu na fundamenty i perspektywy tej spółki. Jest martwa na dwa-trzy lata i moooże póżniej odżyje tylko pod serią bardzo trudnych do spełnienia warunków. Będzie tak sobie trwała na poziomoe 10-20zł, a tym czasie bieżąca inwestycja straci 20-30% wartości ze względu na inflację. Naprawdę nie muszę się powtarzać. A wpadam na to forum, bo jest to zwyczajnie zabawne i fascynujące, jak niektórzy tutaj zakrzywiają sobie rzeczywistość:)
  • Re: John Autor: ~John [94.254.185.*]
    Tak ale po co jak tu z 90%akcjonariatu opiera inwestycje na forum bankiera.byli ludzie co się bali sprzedac że startą 15% ale potem nie bali się oddać papier z 60% stratą.
  • Re: John Autor: ~Gucio [89.77.136.*]
    John,ty naganiaczu.Żaden poważny akcjonariusz nie odda poniżej 30.Te fikcyjne transakcje zaniżające kurs to mistyfikacja.Wiesz o tym tak samo dobrze jak ja.No może czasem wpadnie do sieci jakaś wystraszona plotka.
  • Re: John Autor: ~John [193.238.201.*]
    Mnie nie interesują poważni
  • Re: John Autor: ~Wojtas [84.27.44.*]
    Ciekawe
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Wojtas [217.123.164.*]
    To tylko chwilowe zachwianie cisza przed bużą
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Keks [78.88.10.*]
    Jak w tym skeczu Monty Pythonów: dobra, dobraa! Zaraz wystrzał. Aaaaaaaany minute now! Aaany minute!:))))))
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Ajtam [89.77.136.*]
    Ktoś tu mówi o wystrzale?Raczej o powrocie do normalności bo obecny kurs jest mocno zaniżony.
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Keks [31.61.181.*]
    Ajtam, przyjacielu, podziel się rozumowaniem i wyliczeniami, które skłoniły cię do wniosku, ze obecny kurs jest zanizony:)))
    A jak tam Twoje wyliczenia?
    Moimi sie juz dzielilem. Wiesz, to te posty, które minusujesz
    Jednostronnie i nieobiektywnie.Wkrótce sytuacja się zdynamizuje i znikniesz z tego forum.
    Nawet sam polajkowałem tego posta!:) Ajtam, ciągle nie podzieliłeś się żadnymi wyliczeniami, na podstawie których twierdzisz, że obecny kurs jest zaniżony:)
    Tak mówią wskaźniki analizy technicznej.
    Ajtuś - jakie dokładnie to wskaźniki? :)

I skoro tak się oblatałeś w AT, to jak oceniasz w ogole przydatnosc analizy technicznej na spolce o tak niskiej plynnosci?:)
    Nie oblatam, ino spozieram ukradkiem.MACD,RSI i takie tam różniste.Ja żem prosty chłop ale kumaty.Widze tyż że kreska się zagina i nie spadywa zaś.A ty mundry łucony,pewnikiem miastowy.
    Dzisiaj na przyjlad od rana, wolumen obrotu na Carbonie to mniej, niż 200 akcji. Mmmm, analiza techniczna, MACD, taaaak:)

Klikasz po prostu na ten przycisk „Analiza techniczna” na bankierowej stronie Carbon, i przepisujesz stamtąd, co?:)
    Wyjeżdżam,wracam na święta.Przyciskaj sobie co chcesz.
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Akcjonariusz [84.242.137.*]
    I 13 jest niewqzne ile po przecinku totalny szit…gratulacje dla zarzqdu, naganiaczy i pseudooptymistow z nierownym sufitem :)
  • Re: Jutro 13 Autor: ~John [5.173.121.*]
    A dziękuję oddasz poniżej dychy brak perspektyw
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Akcjonariusz [84.242.137.*]
    2 lata temu kolego jakbym napisal o 13 to bys sie udlawil ze smiechu teraz przez lzy piszesz o 10 zal….
    A wiesz czym jest usrednianie ?
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Keks [213.134.172.*]
    O, uśrednianie, znam! To ta technika, że jak w kasynie przegrasz X zlotych na ruletce, to w nastepnej grze powinieneś postawić 2X, ŻEBY SIĘ ODEGRAĆ :)

Inflacja 17%, prognozy na 20% na koniec roku, kurs spada od dwóch lat, ciągle. ktoś juz sobie liczył, ile realnie jest teraz warte 1000 zł zainwestowane w CRB 1 pazdziernika 2020? Na mone oko około 210 zł.:) Ale pamiętajcie, spokój i cierpliwość!
    Zależy od średniej i po ile brał.dobrze,że Ty się już męczyć nie musisz bo sprzedałeś że strata
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Akcjonariusz [46.134.114.*]
    Przepraszam za brutalnosc ale jesli gdzies powinienes usreniac to szare komorki bo chyba je z Glapinskim inflacja zjadla i pleciesz farmazony :)
    Rok temu po 60.Aż trudno w to uwierzyć jak nisko upadliśmy.Pobudka!
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Rozsadek [31.61.254.*]
    Wezcie juz nic nie piszcie. Jak bedzie obrot to bedziecie mogli naganiac w jedna lub druga strone. Teraz to naprawde bez sensu i szkoda jezyka strzepic na temat tego dlaczego tak sie dzieje. I tak macie swoje jedyne prawdy objawione
    Są obroty,jest zabawa.
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Akcjonariusz [5.184.206.*]
    Czlowieku tu nikt nie nagania od poziomow 95 do 13.9 to ludzie raczej swoja flustracje wyladowywuja wiec o jakims naganiniu jak ktos pisze to troche smieszne…sam trzymam to smieszne cos…i raz w tyg pisze cos glupiego tyle mi zostalo ze moge sie wyzyc na tym gowninym forum…jak ktos to ocenia to juz mam gdzies wazne ze puszczam troche emocji :)
    I tak stracisz
  • Re: Jutro 13 Autor: ~Wojtas [84.27.44.*]
    Z kąd takie informacje że w spółce źle się dzieje
  • Re: Jutro 13 Autor: ~John [5.173.112.*]
    Bo nie dają żadnych informacji
    Nad czymś jednak pracują.Jak powiadasz spokój i cierpliwość są wskazane w tym przypadku.
[x]
CARBONSTU 1,52% 2,00 2026-05-18 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.