John to Ostatni Mohikanin, zaprzecza faktom i rzeczywistości…ja nawet bym sie nie wychylał i nie kompromitował bo ten kto tu jest +2 lata zna Twoje bajeczki i marzenia…na 6 grudnia też nie licz-Mikołaj nie przyjdzie…wklejanie linków VR o rozwoju itd…nikt tego nie łyka…zarzad osmieszyl sie tylko programem motywacyjnym…kurs Bog wie kiedy (o ile w ogole )do pierwszych widelek dobije w co bardzo bardzo watpie … wiec co to za motywacja ? Niech zrobia nowy program za Dyche to moze jeszcze sie zalapia poki „wysoki” kurs. Szkoda słów…czekam na super riposty typu cisza i spokoj, spokoj i cierpliwosc, nie placz, sprzedaj obrot jak na CDR…osmieszacie sie takimi tekstami
Tempestfall na OQ store: ocena 3.6, 16 ocen, 9 opinii:) Tempestfall na steam: 6/10, 3 oceny w miesiac.
O nowych wizardsach znowu cisza, po tej poerwszej wrzutce. Zadnej promocji, zadnego budowania zainteresowania, zadnych konkretow, zapewne to oznacza znowu pół roku czy rok opóźnienia.
Nie no, bajer. Spokoj i cierpliwosc:)) Przypomne tylko, ze przy 15% inflacji to dzisiejszy kurs 13zl jest odpowiednikiem 11zl z poczatku roku.
To altruistyczne, że keksior cały czas siedzi tu i narzeka, zamiast zająć się swoimi perłami. :) Uprzejmie przetłumaczę go, cytując jednego gościa z forum:
"kupuje się tam gdzie wielu chce sprzedawać albo jeśli jesteś bardzo silny - gdzie wszyscy chcą sprzedawać .. sprzedaje sie tam gdzie wielu chce kupować lub wszyscy chcą kupować ... jeśli robią problemy trzeba wywołać u nich emocje ..zniechęcić, przestraszyć albo zachęcić wywołując euforie"
Gosciu, ty naprawdę, naprawdę wierzysz, ze ja to piszę, bo chcę wywołać jakąś panikę, przestraszyć kogoś i potem cyk-cyk, obłowić się jak pająk na niższym kursie?:)))
Pisałem dużo o moim spojrzeniu na fundamenty i perspektywy tej spółki. Jest martwa na dwa-trzy lata i moooże póżniej odżyje tylko pod serią bardzo trudnych do spełnienia warunków. Będzie tak sobie trwała na poziomoe 10-20zł, a tym czasie bieżąca inwestycja straci 20-30% wartości ze względu na inflację. Naprawdę nie muszę się powtarzać. A wpadam na to forum, bo jest to zwyczajnie zabawne i fascynujące, jak niektórzy tutaj zakrzywiają sobie rzeczywistość:)
Tak ale po co jak tu z 90%akcjonariatu opiera inwestycje na forum bankiera.byli ludzie co się bali sprzedac że startą 15% ale potem nie bali się oddać papier z 60% stratą.
John,ty naganiaczu.Żaden poważny akcjonariusz nie odda poniżej 30.Te fikcyjne transakcje zaniżające kurs to mistyfikacja.Wiesz o tym tak samo dobrze jak ja.No może czasem wpadnie do sieci jakaś wystraszona plotka.
Nawet sam polajkowałem tego posta!:) Ajtam, ciągle nie podzieliłeś się żadnymi wyliczeniami, na podstawie których twierdzisz, że obecny kurs jest zaniżony:)
Nie oblatam, ino spozieram ukradkiem.MACD,RSI i takie tam różniste.Ja żem prosty chłop ale kumaty.Widze tyż że kreska się zagina i nie spadywa zaś.A ty mundry łucony,pewnikiem miastowy.
O, uśrednianie, znam! To ta technika, że jak w kasynie przegrasz X zlotych na ruletce, to w nastepnej grze powinieneś postawić 2X, ŻEBY SIĘ ODEGRAĆ :)
Inflacja 17%, prognozy na 20% na koniec roku, kurs spada od dwóch lat, ciągle. ktoś juz sobie liczył, ile realnie jest teraz warte 1000 zł zainwestowane w CRB 1 pazdziernika 2020? Na mone oko około 210 zł.:) Ale pamiętajcie, spokój i cierpliwość!
Wezcie juz nic nie piszcie. Jak bedzie obrot to bedziecie mogli naganiac w jedna lub druga strone. Teraz to naprawde bez sensu i szkoda jezyka strzepic na temat tego dlaczego tak sie dzieje. I tak macie swoje jedyne prawdy objawione
Czlowieku tu nikt nie nagania od poziomow 95 do 13.9 to ludzie raczej swoja flustracje wyladowywuja wiec o jakims naganiniu jak ktos pisze to troche smieszne…sam trzymam to smieszne cos…i raz w tyg pisze cos glupiego tyle mi zostalo ze moge sie wyzyc na tym gowninym forum…jak ktos to ocenia to juz mam gdzies wazne ze puszczam troche emocji :)