• Piękna cisza Autor: ~newman [31.60.93.*]
    Oby tak dalej, pieniądz lubi spokój, a bez Znanego to już w ogóle poezja.
  • Re: Piękna cisza Autor: ~asdf [188.146.204.*]
    Nie ma się czym podniecać. Cisza jest bo nie ma o czym pisać. Każdy liczy na to że zejdzie z haka. Jak był potencjał 3 lata temu to było ciekawie na forum. Niestety prezes nas wydymał to i o czym tu pisać. Za 2 miesiące znów będą latały tematy jak to Niemcy szturmują polską mennicę. No ale to przed raportem dopiero. Pieniądze zamrożone mamy na longa. Czy tego chcemy czy nie.
  • Niemcy Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    to teraz muszą zbierać kasę na reparacje wojenne = 6 230 000 000 000,00 zł - skromnie licząc
    z tym że czerwone pająki z nijakim tusekiem na czele krzyczą że nic nam się nie należy
    ponoć wszystko załatwił towarzysz gomułka hihihihihihihihihihihihihihi ale te czerwone postpezetperowce to d e hi bile
    i zdrajcy = PRECZ Z KOMUNĄ
  • Re: Niemcy Autor: ~asdf [188.146.204.*]
    Tak bardzo jesteś odklejony czy tylko trollujesz?
  • Re: Niemcy Autor: ~Komuch [82.139.30.*]
    Przecież to pisi komunista, kompletnie odklejony od rzeczywistości, jak mu karakan na łeb narobi to powie, że manna z nieba leci
  • Re: Niemcy Autor: ~Lekarz [5.173.49.*]
    To sierota po komunie tęskni za PRL, a pisior to PRL 2.0, dlatego tak mu się podoba
  • Re: Niemcy Autor: ~xxx [213.77.1.*]
    dziadku, dostaniesz ale kopa w stare du...sko ...
  • Jeżeli ja jestem ... dziadkiem ...................... ????? Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    ... drogie dzieci , uczyć się historii, ponieważ Wasz brak wiedzy mnie poraża, czy Wy jesteście ślepi co chce robić szolc z putinem i robił do tej pory
    czy macie ograniczone myślenie , możecie sobie krzyczeć karakan i jak tam chcecie ale ludzie tego pokroju to ostatnia nadzieja niepodległości
    trzeba było posłuchać paneli z Krynicy ........................
    ja wiem , że młodzi wychowani na TVNie i róbta co chceta jest modne = pełna micha i wszystko , otóż nie jest ważne Państwo i Honor = patrz Ukraina , gdyby każy zajął się tylko własna michą już by było po nich ale walczą , walczą za nas
    Platfusu z arbuzami likwidowali jednostki nawet taki jegomość sikorski pi p rzył cos o armi niemieckiej że nas obroni
    to sa konfidenci , czy Wy tego nie widzicie , na sznureczkach niemiecko putinowskich mówia i robia co im każą za kilka euro , juz to przerabialiśmy
    Czy prawdziwy Polak głosowałby w parlamencie europejskim za wstrzymanie środków z KPO = nie to są zwykli ZDRAJCY
    A niemcom wara od naszych sądów i pouczania nas wiecznie = do budy parszywe szkopy
    U siebie politycy niemieccy powołuja i desgnuja sędziów do róznych struktur państwa a u nas nie można = dlaczego a no dlatego że tylko postkomuna ma posłuch u szkopów i putina
    Jak bardzoo historia lubi sie powtarzać
    dobrze by było żeby POLAK BYŁ MĄDRY PRZED SZKODĄ  

jeszcze raz uczyć się dzieci historii , koniecznie uczyć się
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.77.1.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jeżeli ja jestem ... dziadkiem ...................... ????? Autor: ~Obywatel [82.139.30.*]
    Ty dziadek ani nie znasz historii ani języka polskiego. Biorąc po uwagę twoją ekwilibrystykę intelektualną tutaj stawiam dolary przeciwko orzechom, że skończyłeś parafialną podstawówkę w 15 lat
  • Re: Jeżeli ja jestem ... dziadkiem ...................... ????? Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Ok, Pan Obywatel , napisz że to nieprawda i dlaczego ????????? Napisz ? Nie napiszesz bo nie masz żadnych argumentów .
    Gdybyś znał historię, kościół i te szkoły parafialne dały przetrwać językowi polskiemu i patriotyzmowi (nikt nie jest bez grzechu) nie patrzę na kler bezkrytycznie ani na PiS ale kler przez lata zaborów dawał kolebke przetrwania wiedy i nauki , co by nie mówic to byli ludzie wyksztaceni i stąd mieli tez ta range w społeczeństwie AUTORYTET , nie wiem czy wiesz o czym mówię AUTORYTET np. nauczyciela , kto jak nie postkomuna sprowadziła rolę nauczyciela do roli służącego co byle bachor rozpuszczony może go opluc

Napisz Obywatel jakis jeden argunebt swoje spostrzeżenie , nie pluj , jedno spostrzeżenie , co takiego przesz 7 lat PiS zrobił źle dla Polski Co ?????
  • Re: Jeżeli ja jestem ... dziadkiem ...................... ????? Autor: ~Obywatel [82.139.30.*]
    Nie dyskutuję z ludźmi poniżej IQ 80
  • Re: Jeżeli ja jestem ... dziadkiem ...................... ????? Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Odpowiem za Ciebie = nie masz nic do powiedzenia
    Nie masz swoich poglądów
    nie znasz historii

Teraz pytam poważnie: Czy Ty chciałby aby rządził Toba tusek, budka, schetyna i ta cała niedokształcona mizeria ????????

Jesteś w stanie słuchać tuska , co jak w biedronce codziennie inne kłamstwo , to jest tak denny gość że aż sie chce rzygać jak go usłyszę , padalec i zdrajca

• Re: Jeżeli ja jestem ... dziadkiem ...................... ????? Autor: ~akcjonariusz [62.122.114.*]
    jesteś kaczą miernotą umysłową .. widać po tych prymitywnych wpisach i braku jakiekolwiek wiedzy i logiki ...
  • Re: Jeżeli ja jestem ... dziadkiem ...................... ????? Autor: ~obywatel_swiata [77.111.246.*]
    Dziadek -zapamiętaj sobie - gumofilcowe pisokomusze elyty, do których zaliczasz się ty - bez wykształcenia, kultury i wiedzy idą w PIs -du - opozycja idzie na większość konstytucyjną ( i tak nie wiesz co to jest), buahaha
  • Re: Piękna cisza Autor: ~newman [31.60.118.*]
    Widzieli co się na srebrze dzisiaj dzieje?
[x]
MENNICASK 1,35% 60,20 2025-10-07 16:48:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.