• Zaczynają? Autor: ~Byku [31.60.150.*]
    Sypać ?
  • Re: Zaczynają? Autor: ~Spokojny [2.58.216.*]
    Ty rozumiesz cos z tych komunikatów????, bo chyba nie ale nie będę cię uswiadamiał, napiszę tylko że to bardzo dobra wiadomość, i pytanie dla czego?, no nie wiesz, no cóż, myśl, myśl,
  • Re: Zaczynają? Autor: ~byczek [5.173.32.*]
    Dobra i niedobra to wiadomosc. O ile rozumiem o co chodzi w tych szpagatach to rozumiem że ktoś zechciał objąć akcje poza systemem obrotu Nc (to dobrze) , ale objął akcje bo Spółce kasa potrzebna (to niedobrze). Pytanie też po ile nastąpiło objęcie. Wyjaśnijcie mi tez o co chodzi z akcjami niedopuszczonymi do obrotu z komunikatu? To ile setek milionów tych akcji jest? O czyms nie wiem?
    Dowiesz się nie długo, jak jie rozumiesz, i nie wiesz jakie akcje przeszły poza rynkiem, nic się nie zmienia jesli chodzi o calkowita ilość, ale jeśli nie widzisz kto objął no cóż,ja cie nie będę uswiadamiał
  • Re: Zaczynają? Autor: ~byczek [5.173.32.*]
    Kto by nie objął uwazam mimo wszystko że jutro pogłębicie dno. Takie niedopowiedzenia i sprzedaże przez Zarząd i głównych akcjonariuszy, nawet poza rynkiem, przy ogólnie słabym szerokim rynku to zły sygnał dla płochliwego akcjonariatu Spółki bez fundamentów. Powodzenia mimo wszystko. Ja poczekam na groszowki
    Widzisz, tj nie widzisz gdzie akcje przeszły, moze trochę naprowadzę, daleko od spolki nie poszły,
[x]
MEDICOBIO -2,72% 0,50 2025-12-12 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.