31.08.2022 r. - 22866 akcji po 2,81 30.08.2022 r. - 28265 akcji po 2,80
Tak leszcza golą z akcji bo wiedzą jakie zyski będą i po ile będzie akcja jak zakończą zaczęte inwestycje. Do tego dywidenda będzie w okolicy obecnego kursu akcji. Tutaj będzie się działo i cierpliwi zostaną sowicie wynagrodzeni bo kurs dwucyfrowy kwestią nieodległego czasu !!!
Walka w okolicy 3 zł trwa i liczą, że kogoś wciągną w ten teatrzyk. Natomiast janosik dalej pisze głupoty to jednak nie jest opłacany troll tylko złotówa bez kasy stojąca na słupku lub chory człowiek któremu trzeba współczuć leżący w szpitalu
ha ha ha tylko kurs będzie kilkaset procent wyższy. Myślałem, że to trolle, a to osoby chore, które nawet liczyć nie umieją, a co dopiero wyciągać wnioski z czegokolwiek jeśli zero doświadczenia życiowego
Dokupiłem kolejny pakiecik . Niski kurs teraz to dla jednych okazja dla nie rozumiejących strach . Ale Dzięki strachowi zarabiają Ci co są pewni tego co robią . Ta spółka dać zarobić ogromne pieniądze Cierpliwym
Nie bój się ile będę czekał bo może akcje pójdą w spadku dla dzieci, a ja będę odcinał dywidendę co roku. To co już nie ściągają ??? ha ha ha !!! Już mam ogromny plus, a to ile tutaj zarobię to tobie w głowie się nie mieści. Nawet na bananie ta spółka będzie niesamowicie droga i to już niedługo, a drobne ilości skupowane tylko potwierdzają tą tezę jak również brane pakiety po 4-6 zł.bo to było dla nich tanio, a teraz to promocja.
janosik prześlij adres to zapłacę ci wizytę u psychiatry bo akcji nie masz na nic cię nie stać a jak któryś z twoich koleżków będzie miał jaja to założę się że kurs wystrzeli i nie będzie żadnego zdjęcia, wykupu itd. Więc jeżeli dalej chcecie szczekać to zakładamy się obojętnie czy o 2 k czy o 20 k akcji. tylko że wy bez jaj i kasy jesteście !!!
To załóż się że nie zdejmą weźcie kredyty i zakład o 20k nawet o 50 k akcji i chciałbym teraz widzieć twoją facjatę ha ha ha. Dlaczego piszesz głupoty ? skoro nie masz jaj, kasy ani pojęcia !!!
zadbałem i kupiłem bardzo ale to bardzo dużo akcji PCX nawet jak dla mnie i spokojnie śpię bo jestem pewien na milion procent, ze zarobię na tych akcjach fortunę jak to miało miejsce już na mercu i tam też pisali tacy jak ty janosik i ja sprzedawałem po 500 zł śmiejąc się z takich .............. piszących bzdury !!! Tak samo będzie tutaj tylko nie tak szybko jak tam ale że będzie to pewniak !!!
Sss, proszę nie podkręcaj tempa bo ja dysponuję zapewne dużo skromniejszym portfelem jak TY. Niemniej jednak trochę wolnej gotówki wpadło za wrzesień i nawet trochę akcji wpadło w tym tygodniu.Mam nadzieję,że jeszcze do biorę w promocji???Pozdrawiam
Widzę, tu wielu leszczy !!! Prawdopodobnie PCC EXOL zostanie wycofany z giełdy - tak samo było z PCC Intermodal ? Być może znowu będzie przymusowy wykup ? Oddawajcie za bezcen jak będą mieć 90% akcji to będziecie płakać ;) Kurs może być sztucznie utrzymywany w ryzach aby max wykupić całość za 3,30.
skoro piszesz takie bzdury to się załóż że nie ściągą, pewnie poza pisaniem pod wieloma nickami nic więcej nie potrafisz. Ściągnąć to ty możesz te majtki z głowy i włącz myślenie o ile jeszcze możesz.
Młody dasz radę i nie liczy się portfel tylko logiczne myślenie, które masz i zawsze zarobisz bo nie sugerujesz się wypocinami trolli i reszty ...... tylko logicznie myślisz podpierając się faktami.
W mojej ocenie struna tutaj jest tak napięta, że wystrzeli lada moment, ponieważ już nie ma kto im oddawać za te śmieszne grosze. Liczę, że już w przyszłym roku będziemy mieli kurs dwucyfrowy, a dywidenda już w przyszłym roku będzie zadowalająca zakładając zysk w okolicy 200 mln bo okolice 150 mln to pewniak ale 3 i 4Q powinny być lepsze.
Tak, tak... cierpliwości chyba do samej emerytury buuhhaaa... ha, ha.
Człowieku ten sss-man to już tak z 5 lat tu pisze i ja mu przy tym towarzysze ha, ha. Tak z ciekawości i trochę zazdrości z tej upartości ha, ha.
Gdyby miał rację to już dawno na giełdzie nie byłoby PCX.
Niestety cena 3 zł była atrakcyjna a to co się stało to czysta manipulacja i po tyle można brać