chciałbym w tym miejscu bardzo podziękować Zarządowi Ekooze za: 1/ kurs akcji na poziomie niższym niż PP 2/ doskonałą polityke informacyjną 3/ doskonałą płynność akcji 4/ bardzo sprawne działania w zakresie dopuszczenia nowych emisji do obrotu (przypominam, że pierwsze PP było w marcu 2021, drugie PP marzec 2022) 5/ stabilny kurs na tle spadającego rynku
a tak na poważnie to do roboty, i zatrudnijcie w końcu kogoś na etacie bo daleko tak nie ujedziecie...
jeśli mam być szczery to ja nie ogarniam kto i co tu na tym papierze z kursem robi, i czy w ogóle to samo tak z siebie czy ktoś ingeruje. obroty są jakie są, czyli żadne.
Obrotow nie bedzie bo nie ma infa ze cos robia....zaczna cos robic z tymi milionami to sie ruszy..,moze i oby. Na razie bylo sztuczne spuszczenie do niemal 10gr. teraz sztuczne podbicie do 0.161. Zreszta tu od lat kurs sobie lata gora- dul bez konkretnych powodow...Ale dobre i to ze troche podbili bo balem sie ze zleci na 009 lub nizej.
jakoś przegapiłem, że od 2 grudnia nie mamy już nawet komu dziękować, bo w Zarządzie nikt już nie zasiada.
EKOOZE: Rezygnacja członka zarządu
publikacja 2022-12-06 18:32 EKO-OZE S.A. informuje o otrzymaniu oświadczenia o rezygnacji p. Mariusza Kowalewskiego z pełnienia stanowiska Członka Zarządu EKO-OZE S.A. Zgodnie z oświadczeniem rezygnacja następuje z dniem 2 grudnia 2022 r. Oświadczenie nie zawiera uzasadnienia.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 punkt 7 Załącznika nr 3 do Regulaminu ASO.