• Gdzie tak wszyscy.. Autor: ~Mesner [89.68.37.*]
    troszczą się o cudze pieniądze!!! Przestrzegają: poleci w dół, zdjęcie z giełdy, balon, spółdzielnia, małe ff i tak dalej bez końca. Dajcie już spokój, wszyscy już wiemy jakie to "badziewie" .
  • Re: Gdzie tak wszyscy.. Autor: ~Janosik [46.204.73.*]
    Chcesz za wcześnie otworzyć szampana...
  • Re: Gdzie tak wszyscy.. Autor: ~Mesner [89.68.37.*]
    Janosik trzeba było brać jak dawali po 2.75zł bo ja sobie dobrałem po 2.80zł i śpię spokojnie :))
  • Re: Gdzie tak wszyscy.. Autor: ~Sss [77.253.151.*]
    janosik nie dobrał po 2,20 nie dobrał po 2,80 i nie dobierze po żadnej cenie ponieważ poza pisaniem głupot na nic go nie stać.
    Niech piszą głupoty dalej, a my śmiejemy się z nich i kupka rośnie. Może nie w tym roku ale podejrzewam, że w przyszłym najpóźniej 2024 cena dwucyfrowa zadowoli wszystkich INWESTORÓW, a ci wolontariusze dbający o naszą kasę znikną płacząc, że nie mieli i nie mają akcji !!!

vice versa sss.man
  • Re: Gdzie tak wszyscy.. Autor: ~Nikoś [31.0.72.*]
    A co tym trolom takim jak janosik czy gruby poostało? jedynie pisanie głupot, ich kabaret jest śmieszny i zarazem żałosny.
    Dokładnie Nikoś !!! janosikowi zaproponowałem zakład o biedne 20 k akcji !!! Niestety nie chce się założyć bo wie że przegrałby, a dwa skąd wziąłby 20 k akcji !!!
    Trolle takie jak janosik niech piszą głupoty bo przynajmniej mogą kogoś zainteresować spółką i po analizie każdy kupi akcje w tej śmiesznej cenie.
    Dobrze że dobrałem w okolicy 2,83 bo czekałem z nadzieją na taniej ale to już minęło i trzeba dokupować póki tanio, ponieważ odjazd będzie niespodziewany !!!
    sss.man ma być odjazd bierz i za 3pln przecież nie stracisz...
    Dokupiłem kolejny pakiecik . Niski kurs teraz to dla jednych okazja dla nie rozumiejących strach . Ale Dzięki strachowi zarabiają Ci co są pewni tego co robią .
    Ta spółka dać zarobić ogromne pieniądze Cierpliwym

Janosik ja dobieram bo mam za co a ty dalej pisz zażenowany patrząc jak zarabiamy i tak żeby żal dupe ci bardziej ścisło to średnia podskoczyła mi już do 2,69 ha ha ha i zarobię tutaj miliony tego jestem pewien , a ciebie zaniedługo nawet na internet nie będzie stać bo na akcje to z całą pewnością nie masz a wielce się chcesz udzielać
  • Re: Gdzie tak wszyscy.. Autor: ~Janosik [188.146.66.*]
    Prędzej się zes... niż zobaczysz miliony z tej inwestycji.
    No to załóż się sprzedaj lub wystaw na ulicę matkę i żonę, a póki co to śmiać mi się chce, że tylu daje się wciągać w Gatkę o wykupach itd. żałosny jest ten naród i dlatego zawsze będzie d/y/m/a/n/y bo na to zasługuje nie myśląc logicznie !!!
    Patrz i się ucz dziecino.
    Pożyjemy - zobaczymy. Nie upieram się przy swojej racji, ale fakty są niepodważalne... a ty lubisz się faktami podpierać.
    Ps coś ci średnia podskoczyła, było 2,2...
    bo dokupiłem bardzo dużo no ale dlaczego to ty nie zrozumiesz
    sorki 2,59 średnia i cierpliwi będą tutaj zarobieni, a reszta niech dalej pisze jak to już 2 lata wykup

Autor: ~Janosik [188.146.66.*] 2022-09-07 15:23
    Opublikowano przy kursie:  3,00 zł , zmiana od tamtej pory: -0,67%
    Re: Gdzie tak wszyscy..
    Pożyjemy - zobaczymy. Nie upieram się przy swojej racji, ale fakty są niepodważalne... a ty lubisz się faktami podpierać.
    Ps coś ci średnia podskoczyła, było 2,2...

Takie pierdoły " Nie upieram się przy swojej racji, ale fakty są niepodważalne " to może wymyślić tylko i/d/i/o/t/a albo ktoś na państwowym stołku bo oni inteligencją nie grzeszą .
    Fakty są niepodważalne spólka się rozwija pokazuje rekordowe zyski i podpisane umowy na budowane nowe linie i zakłady już ma więc przyszłe zyski będą się mnożyć w niesamowitym tempie co za tym idzie kurs akcji będzie rósł i myślący będą zarobieni
    Chyba sam sobie łapki do góry dajesz...buhahaha
    musiałbym mieć nick janosik bo tylko ty sobie dajesz i patrząc na to można się pośmiać. Przynajmniej przyznajesz się do tego i do tego, że nic nie znaczysz poza pisaniem głupot.
    Jeżeli nie stać cię na 20 k akcji to możemy założyć się np. o 2 k akcji, że do roku zarobię tutaj minimum 100% na cenie akcji !!!

Mogę się założyć że nie ściągną ani nie będzie wykupu !!!

Dawaj skoro masz jaja to założę się z każdym piszącym takie brednie jak ty !!!
    Każdy obstaje przy swoich bredniach...
[x]
PCCEXOL -0,49% 2,03 2026-05-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.