mogą one ulec oczywiście zmianie :) - 07.09 The Shadow Government prolog; - 14.09 Food Truck; - 14.09 Deadwater Saloon; - 15.09 Technicity; - 15.09 Gunslingers & Zombies switch; - 16.09 Accident wszystkie konsole; - 19.09 Aston Martin DLC do CMS21; - 21.09 Electrician Simulator; - 23.09 Car Mechanic Pinball switch; - 23.09 Tales of Tomorrow; - 28.09 Destroyer; - 29.09 Horror Tycoon; - 30.09 My Hotel prolog; - 03.10 Anthology of Fear demo; - 06.10 Priest; - 12.10 Wunderwaffe; - 20.10 GSS wszystkie konsole; - 20.10 Ignited Steel prolog; - 27.10 Winter Survival; - 31.10 H. Corporation; - 16.11 My Hotel; - 07.12 ATS. Poza tym jeszcze dojdzie kilkadziesiąt innych gier (dema, prologi, dodatki, konsole, pełne gry itd.). Pozostałe możliwe (z tych najbardziej pradopodobnych) premiery w tym roku - Autopsy, OM, Contraband, WW2, Cafe Owner, Espresso Tycoon prolog, My Museum prolog, BF DLC, Monuments, Aquarium Designer DLC, Uboat FR, Car Manufacture prolog, Climber, DFH DLC, Simrail, Thief DLC, GSS DLC, x dem na październikowym festiwalu itd. a to tylko Steam (jeśli chodzi o te możliwe). Ruch jak zwykle ostatnimi czasy całkiem spory. Czekamy na udane premiery - przynajmniej kilku takich kandydatów do końca roku jest. Już przyszły tydzień możę być ciekawy - jeden mocny tytuł i dwa ze świeżą wishlistą. Na razie w tym roku według mnie do tych udanych należą - Animal, Pets, Urbek, Cooking Oculus, Thief Oculus, HB PS4, Farm Tycoon switch, BF Xbox, CMS21 PS5, Prepper PS4.
W tym roku (z tych możliwch premier i z największym wpływem na wyniki PLW) to Uboat FR, Contraband, Autopsy oraz WW2. Tak ogólnie to HF2, Robin Hood, Uboat FR oraz Infection.
Ja zakładam że FTS będzie miał solidny peak w okolicach 3-4 tys ale średnie opinnie. Stawiam tezę że nie poradzili sobie z optymalizacją miasta i poruszania się po nim samochodem
nie mam pojęcia czy poprawiono uwagi z dema :) Dla mnie ATS ma jeden poważny problem. Ja wiem, że oni ciagle informują, że nie są do nich podobni ale kluczowe jest ilu z graczy też tak będzie sądzić, gdyż gry SCS Software są praktycznie idealne - 96/97% pozytywnych ocen. Oby im się udało, ale łatwo nie będzie wejść na ten rynek.
Recenzje od branzowych youtuberow maja dobre i wszyscy jasno mowia ze to zupelnie inna gra niz te z SCS.Jednak oferuja cos nowego i w mojej opini to moze byc ciekawa propozycja dla tej spolecznosci ktora bezdyskusyjnie jest bardzo duza.Jesli poprawia rzeczy na ktore zwrocono uwage w demie a jak sadze to ich piorytet to bedzie w mojej opini bardzo dobrze bo mimo wszystko spolecznoscu graczy wielbiacych sie w truckach jest gigantyczna i tutaj nie trudno o duze wolumeny.