• obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~bilioner [83.23.232.*]
    po wojnie ruszy i basta!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~hmm [188.146.192.*]
    Cmpunkt to głupota czy glupota połączona z bezradnością? Caly weekend ZERO wpisów aż nagle dziś w ciągu 10 minut pojawiają się 3 wpisy. Jeden sie podpisałeś jako cmpunk, a w dwóch pozostałych desperackich naganiackich wpisach jako bilioner. Powinieneś się raczej jako golas albo bankrut podpisywać.
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~ktoś [87.207.182.*]
    bilioner to bilioner. W portfelu ma też Lubawę i Biomed.
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-09-04 o godz. 17:00 ~hmm napisał(a):
    > Cmpunkt to głupota czy glupota połączona z bezradnością? Caly weekend ZERO wpisów aż nagle dziś w ciągu 10 minut pojawiają się 3 wpisy. Jeden sie podpisałeś jako cmpunk, a w dwóch pozostałych desperackich naganiackich wpisach jako bilioner. Powinieneś się raczej jako golas albo bankrut podpisywać.

Grafenik ze szprycki już ci w główce namieszał? Przecież jeszcze nie odpalili 5G :-).
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    Daj juz lepiej spokój "bulionerze" bo nie chce mi sie z toba gadac. Jak wspomnialem w twoim przypadku medycyna (konkretnie psychiatria) jest calkowicie bezradna
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2022-09-04 o godz. 17:00 ~hmm napisał(a):
    > Cmpunkt to głupota czy glupota połączona z bezradnością? Caly weekend ZERO wpisów aż nagle dziś w ciągu 10 minut pojawiają się 3 wpisy. Jeden sie podpisałeś jako cmpunk, a w dwóch pozostałych desperackich naganiackich wpisach jako bilioner. Powinieneś się raczej jako golas albo bankrut podpisywać.

Nijaki "ktoś" też występuje tu w kilku odsłonach ,... nie chce mi się przeprowadzać 'śledztwa' w stylu wcpunk , ale prawdopodobnie wcześniejsi producenci masowych wątków tj. np. "ja" , "zielony" i inni , to ta sama osoba ,....
    Teraz 'objawił' się tu jakiś "billioner" nowy expert w stylu wolny -/+, czy sand76 ? a może ktoś juz nie ma z kim rozmawiać , choroba sieroca ?
    A chętnych do pisaniny o "holdzie" snw brak i dziś to już 230 pozycja w niezwykle "prestiżowym" i "opinio"twórczym forum Bankiera,....
    Dnia 2022-09-05 o godz. 10:18 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-09-04 o godz. 17:00 ~hmm napisał(a):
    > > Cmpunkt to głupota czy glupota połączona z bezradnością? Caly weekend ZERO wpisów aż nagle dziś w ciągu 10 minut pojawiają się 3 wpisy. Jeden sie podpisałeś jako cmpunk, a w dwóch pozostałych desperackich naganiackich wpisach jako bilioner. Powinieneś się raczej jako golas albo bankrut podpisywać.
    >
    > Nijaki "ktoś" też występuje tu w kilku odsłonach ,... nie chce mi się przeprowadzać 'śledztwa' w stylu wcpunk , ale prawdopodobnie wcześniejsi producenci masowych wątków tj. np. "ja" , "zielony" i inni , to ta sama osoba ,....
    > Teraz 'objawił' się tu jakiś "billioner" nowy expert w stylu wolny -/+, czy sand76 ? a może ktoś juz nie ma z kim rozmawiać , choroba sieroca ?
    > A chętnych do pisaniny o "holdzie" snw brak i dziś to już 230 pozycja w niezwykle "prestiżowym" i "opinio"twórczym forum Bankiera,....

Haha, scett, nie rozśmieszaj mnie :-D.
    Niestety, kopnę leżącego:
    https://bankier.pl/forum/post/41994719
    Dnia 2022-09-05 o godz. 11:00 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-09-05 o godz. 10:18 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-09-04 o godz. 17:00 ~hmm napisał(a):
    > > > Cmpunkt to głupota czy glupota połączona z bezradnością? Caly weekend ZERO wpisów aż nagle dziś w ciągu 10 minut pojawiają się 3 wpisy. Jeden sie podpisałeś jako cmpunk, a w dwóch pozostałych desperackich naganiackich wpisach jako bilioner. Powinieneś się raczej jako golas albo bankrut podpisywać.
    > >
    > > Nijaki "ktoś" też występuje tu w kilku odsłonach ,... nie chce mi się przeprowadzać 'śledztwa' w stylu wcpunk , ale prawdopodobnie wcześniejsi producenci masowych wątków tj. np. "ja" , "zielony" i inni , to ta sama osoba ,....
    > > Teraz 'objawił' się tu jakiś "billioner" nowy expert w stylu wolny -/+, czy sand76 ? a może ktoś juz nie ma z kim rozmawiać , choroba sieroca ?
    > > A chętnych do pisaniny o "holdzie" snw brak i dziś to już 230 pozycja w niezwykle "prestiżowym" i "opinio"twórczym forum Bankiera,....
    >
    > Haha, scett, nie rozśmieszaj mnie :-D.
    > Niestety, kopnę leżącego:
    > https://bankier.pl/forum/post/41994719

wc..... 
    chcesz kopać 'holding" snw ? ? ? od dawna już leży i kwiczy

Ps.
    Już dawno temu pisałem , że tych twoich rewelacji na linkach nie czytam , nawet nie otwieram
    Dnia 2022-09-05 o godz. 11:22 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-09-05 o godz. 11:00 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-09-05 o godz. 10:18 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2022-09-04 o godz. 17:00 ~hmm napisał(a):
    > > > > Cmpunkt to głupota czy glupota połączona z bezradnością? Caly weekend ZERO wpisów aż nagle dziś w ciągu 10 minut pojawiają się 3 wpisy. Jeden sie podpisałeś jako cmpunk, a w dwóch pozostałych desperackich naganiackich wpisach jako bilioner. Powinieneś się raczej jako golas albo bankrut podpisywać.
    > > >
    > > > Nijaki "ktoś" też występuje tu w kilku odsłonach ,... nie chce mi się przeprowadzać 'śledztwa' w stylu wcpunk , ale prawdopodobnie wcześniejsi producenci masowych wątków tj. np. "ja" , "zielony" i inni , to ta sama osoba ,....
    > > > Teraz 'objawił' się tu jakiś "billioner" nowy expert w stylu wolny -/+, czy sand76 ? a może ktoś juz nie ma z kim rozmawiać , choroba sieroca ?
    > > > A chętnych do pisaniny o "holdzie" snw brak i dziś to już 230 pozycja w niezwykle "prestiżowym" i "opinio"twórczym forum Bankiera,....
    > >
    > > Haha, scett, nie rozśmieszaj mnie :-D.
    > > Niestety, kopnę leżącego:
    > > https://bankier.pl/forum/post/41994719
    >
    > wc..... 
    > chcesz kopać 'holding" snw ? ? ? od dawna już leży i kwiczy
    >
    > Ps.
    > Już dawno temu pisałem , że tych twoich rewelacji na linkach nie czytam , nawet nie otwieram

Ty nie musisz otwierać, inni to zrobią :-).
    Kwiczy to ściemanet, a rada nadzorcza się pasie :-D.
    Dnia 2022-09-05 o godz. 11:34 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-09-05 o godz. 11:22 ~J-23 napisał(a):
    > >
    > > wc..... 
    > > chcesz kopać 'holding" snw ? ? ? od dawna już leży i kwiczy
    > >
    > > Ps.
    > > Już dawno temu pisałem , że tych twoich rewelacji na linkach nie czytam , nawet nie otwieram
    >
    > Ty nie musisz otwierać, inni to zrobią :-).
    > Kwiczy to ściemanet, a rada nadzorcza się pasie :-D.

Inni , a kto "ktoś" ?, "ja" ? , "zielony", wolny-/+, sandman76, a może świeżak "bilioner" ?,
    jak tu nawet pies z kulawą noga nie zagląda , a nie zanosi się , żeby było lepiej przy obsuwającym się szerokim ,....
    wcpunk ,... lepiej napisz coś o RN , czy Zarządzie holdu snw np. o ostatniej 'podwyżce' - nagrodzie dla adasia b. lub kto tam jest/był nazwiska , powiązania rodzinne ,....

Ps.
    nie mam czasu już na snw i ciebie , a jeszcze "boję" się , że hold snw 'wyszczeli' na 200 premiowe miejsce w rankingu Bankiera i "ktoś" jako bezrobotny będzie musiał się udać do Powiatowego Urzędu Pracy
    H AHAHAHhhaaaaaa

Lepszy PUP niż kostnica ;-).
    J-23, Daj już mu moze lepiej spokoj, po tym co wypisuje ewidentnie widac ze ten człowiek jest nie do konca zrównowazony. Byc moze to efekt traumatycznych przezyc, stresu na Sanwilu i przepuszczenie oszczędności, a moze tak ma od urodzenia, trudno powiedzieć, ale eweidentnie coś mu się odkleiło.
    Dnia 2022-09-05 o godz. 13:20 ~hmm napisał(a):
    > J-23, Daj już mu moze lepiej spokoj, po tym co wypisuje ewidentnie widac ze ten człowiek jest nie do konca zrównowazony. Byc moze to efekt traumatycznych przezyc, stresu na Sanwilu i przepuszczenie oszczędności, a moze tak ma od urodzenia, trudno powiedzieć, ale eweidentnie coś mu się odkleiło.

Traumę to ty masz, że za 3 tygodnie studia się zaczynają, a ty jeszcze mieszkania na wynajem nie znalazłeś, może jakaś bursa ciebie przygarnie :-).
    ja studia konczylem jak ty kiblowales poraz 5 w tej samej klasie, poza tym o ile dobrze pamietam z tego co piales gamoniu to ty ciagle mieszkasz z rodzicami :) czterdziestoletni gimnazjalisto :):):) warto wiec moze samemu cos wynajac a nie insynuowac cos komus
    ewentualnie pogadaj z prezesem, moze ci cos opadli z Wikany za twoje wieloletnie zaslugi. Co prawda trzeba by sie bylo przeprowadzic ale w Lublinie, Przemyslu, Zamosci tez moze byc fajnie. Jakbys wybral Przemysl to by ci moze I etat przy produkcji sanmedu zapewnil, a po roku to moze bys I jakims majstrem zostal
    Dnia 2022-09-05 o godz. 14:36 ~hmm napisał(a):
    > ja studia konczylem jak ty kiblowales poraz 5 w tej samej klasie, poza tym o ile dobrze pamietam z tego co piales gamoniu to ty ciagle mieszkasz z rodzicami :) czterdziestoletni gimnazjalisto :):):) warto wiec moze samemu cos wynajac a nie insynuowac cos komus

"O ile dobrze pamiętam"- jak fajnie, że to dodałeś :-D.
    Studia kończyłeś... Kończyć a skończyć to drobna różnica.
    To tyle gadaniny studenciaku, idź już wypierz mundurek i kup sobie nowy tornister :-D.
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Dnia 2022-09-05 o godz. 14:36 ~hmm napisał(a):
    > ja studia konczylem jak ty kiblowales poraz 5 w tej samej klasie, poza tym o ile dobrze pamietam z tego co piales gamoniu to ty ciagle mieszkasz z rodzicami :) czterdziestoletni gimnazjalisto :):):) warto wiec moze samemu cos wynajac a nie insynuowac cos komus

Tak, tak ,tak ,...
    O tym ,że z wcpunk nie jest 'najlepiej' Już pisałem tu nie raz od co najmniej 2 lat ,...
    zalecałem mu nawet fachową pomoc ,...
    A o tym , że mieszka z mamusią i ojczymem też się rozpisywał (jakby to kogoś interesowało)
    wc .... coś tam bredziłeś w swoim stylu o RN na innych spółkach , przypomną ci skład Rady nadzorczej spółki snw z 2015r. na 6 nazwisk jedno te na literę " b " powtarza się "TYLKO" 4 razy,... czy w 2022 jest jeszcze lepiej , bo nie chce mi się zaglądać

A na 'walorku' szał zakupów 'ostro' do góry 0.5 czy nawet 1 CAŁY ! grosz i "DZIELNIE" udeptują dno NR # 328

Imię i nazwisko
    Pełniona funkcja
    (stan na 31.12.2015)
    Ilosć posiadanych akcji
    % udziału w kapitale zakładowym spółki
    Czy przepracował cały 2015 rok?
    Agnieszka Buchajska
    wiceprzewodniczący rady nadzorczej
    0
    0%
    Tak
    Magdalena Buchajska
    wiceprzewodniczący rady nadzorczej
    0
    0%
    Tak
    Robert Buchajski
    przewodniczący rady nadzorczej
    0
    0%
    Nie
    Krzysztof Misiak
    członek rady nadzorczej
    0
    0%
    Tak
    Piotr Zawiślak
    członek rady nadzorczej
    0
    0%
    Tak
    Paweł Buchajski
    członek rady nadzorczej
    0
    0%
    Nie
    Scett, znajdź mi ten post, gdzie napisałem, że mieszkam z rodzicami :-D. Może ci się pochrzaniło z tym, że covida razem przerobiliśmy i chwilowo siedziałem na nieoficjalnej kwarantannie :-). Czekam, aż wykopiesz ten wpis, górniku torfowy :-D.
    A co mnie interesuje rada nadzorcza z 2015 roku?
    W ściemanecie wtedy była też inna rada nadzorcza. Jakbyś miał odpowiednią ilość papiera, to mógłbyś też aspirować na odpowiednie stanowisko, a tak, to możesz co najwyżej zostać w firmie szlabanistą (nie mylić z sygnalistą, choć na to stanowisko świetnie byś się nadawał).
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    wc.....  
    nie ujadaj co by o tobie nie napisać , to szczera prawda jak nie teraz , to za chwilę się wszystko sprawdzi
    ujadałeś , że NIGDY nie będzie 4,xx , później 3,xx , później 2,xx itd
    przygotuj sie za niedługo na ZERO z przodu
    A o 'nagrodzie ' dla buhaja już całkiem zapomniałeś ,... i ile osób na literę ' b ' jest teraz w RN

HAHAHAAHhhhaaaaaaaaaaaa
  • Re: obserwuję i czekam !!!!! Autor: ~hmm [188.146.192.*]
    J-23 pisze prawdę, też pamiętam ten post z czasów, gdy jeszcze można było z Tobą normalniej porozmawiać. Do tego samego j się odnosiłem. A co do moich studiów które Cię tak mocno zainteresowały...znowu nie rozumiesz po polsku... napisałem że kończyłem studia gdy ty piąty rok kiblowales, ale skoro Cię to tak interesuje to nam studia skonczone nieuku.
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-22 09:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.