No, ze średnia poniżej 40 groszy jestem ubrany ze ho ho. Mnie Boli ? Poczytaj swoje tysiące wątków i bezsensownych postów nic nie wnoszących. Dwoje się i tropisz ale chyba z marnym skutkiem
Doskonale wiesz, że czy twoje czy cewkoe domysły mi latają.
Punktuję i będę punktować hurra optymizm, marzycielstwo czy jak w twoim przypadku ściemnianie.
Dobrze pamiętamy jak chciałeś przez forum upchnąć akcje po 80gr, żeby tylko Hubcio ich nie kupił.
Punktować możesz co najwyżej żonę w domu chorągiewko. I co w związku z tym, to znaczy ze musiałem je kupować drożej ? I ile ich było tez pamiętasz ? Podpowiem 30 k akcji, wiem ze ty o takich ilościach możesz pomarzyć ale w moim przypadku w tamtym czasie to było poniżej 20 % posiadanego pakietu.Tez miałem wtedy powód ale ty logicznych decyzji nie rozumiesz (jak tej prezesa ostatnio) Brak logicznego myślenie u Ciebie widzę się nie zmienia.
Panowie. Jestem tu nowy. Chciałbym zostać z akcjami na dłużej. Proponuję trochę spokojniej pisać i nie obrażać nikogo. Słabo się czyta takie komentarze.
No niestety musisz się przyzwyczaić, że taki typek jak opinia potrafi się wcinać w każdym wątku bez sensu niszcząc zupełnie jego treść i sens. Większość jak widać zupełnie przestaje reagować nie odpowiadając na jego wpisy. Niestety zawsze się znajdzie jakaś "ofiara" która go nakarmi i potem mamy co mamy jak wyżej.
Też się dziwię, ze komuś jeszcze ze starej gwardii chce się dyskutować z Opinią. Sam robię sobie tutaj kółka, ale jak sprzedam czy kupię, to spokojnie czekam, a nie robię z siebie takiego błazna formowego.
Nieźle się uśmiałem jak rosło a Opinia mówił, że kolaże psują spółkę, bo on wierzy w dalsze wzrosty i w przyszłość spółki. Jak mocno wierzył widać obecnie po tym jak nagania na spadki:)