• Chcieliście linka? Autor: ~jw [46.175.109.*]
    To macie. Na świeżo, cream de la cream:

https://www.wnp.pl/energetyka/polskie-firmy-zbankrutuja-przez-drogi-prad-juz-dokladnie-wiedza-kiedy,618276.html

Nie dziękujcie ;)
  • Re: Chcieliście linka? Autor: ~Opinia [188.146.4.*]
    Coś taki aktywny?
    Kupiłeś trochę pod kółko?
  • Re: Chcieliście linka? Autor: racjonalista0220 [5.173.3.*]
    Udziela się tu regularnie i jeszcze nie spotkałem od niego wpisu ze zmiana frontu, w przeciwieństwie do Ciebie zbieraczu na piwko
    Ile k dzis kupiłeś?
    A co Cię to tak interesuje ? Czekaj niżej, może wyżebrzesz jakieś tysiąc akcji
    Dobre. Typowe dla pazernego leszcza.
    Ubrałeś się na górce a teraz boli jak widzisz że spada.
    No, ze średnia poniżej 40 groszy jestem ubrany ze ho ho. Mnie Boli ? Poczytaj swoje tysiące wątków i bezsensownych postów nic nie wnoszących. Dwoje się i tropisz ale chyba z marnym skutkiem
  • Re: Chcieliście linka? Autor: racjonalista0220 [89.64.119.*]
    Dwoisz sie i troisz*
    Jasne, cały czas dobierasz wysoko i średnia ci maleje.
    Forum bajkopisarzy.
    Wiesz koło czego mi lata czy mi wierzysz czy nie. Cewek Cię już wyjaśnił ze jesteś golasem . I tylko kolka po tysiąc akcji Ci zostaly.
    Doskonale wiesz, że czy twoje czy cewkoe domysły mi latają.
    Punktuję i będę punktować hurra optymizm, marzycielstwo czy jak w twoim przypadku ściemnianie.
    Dobrze pamiętamy jak chciałeś przez forum upchnąć akcje po 80gr, żeby tylko Hubcio ich nie kupił.
    Punktować możesz co najwyżej żonę w domu chorągiewko. I co w związku z tym, to znaczy ze musiałem je kupować drożej ? I ile ich było tez pamiętasz ? Podpowiem 30 k akcji, wiem ze ty o takich ilościach możesz pomarzyć ale w moim przypadku w tamtym czasie to było poniżej 20 % posiadanego pakietu.Tez miałem wtedy powód ale ty logicznych decyzji nie rozumiesz (jak tej prezesa ostatnio) Brak logicznego myślenie u Ciebie widzę się nie zmienia.
    Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na forum.
    Wyrazy współczucia dla żony
  • Re: Chcieliście linka? Autor: ~Apollo [213.134.167.*]
    Panowie. Jestem tu nowy. Chciałbym zostać z akcjami na dłużej. Proponuję trochę spokojniej pisać i nie obrażać nikogo. Słabo się czyta takie komentarze.
  • Re: Chcieliście linka? Autor: ~Lol [46.134.79.*]
    No niestety musisz się przyzwyczaić, że taki typek jak opinia potrafi się wcinać w każdym wątku bez sensu niszcząc zupełnie jego treść i sens. Większość jak widać zupełnie przestaje reagować nie odpowiadając na jego wpisy. Niestety zawsze się znajdzie jakaś "ofiara" która go nakarmi i potem mamy co mamy jak wyżej.
  • Re: Chcieliście linka? Autor: ~Free [156.17.163.*]
    Też się dziwię, ze komuś jeszcze ze starej gwardii chce się dyskutować z Opinią.
    Sam robię sobie tutaj kółka, ale jak sprzedam czy kupię, to spokojnie czekam, a nie robię z siebie takiego błazna formowego.

Nieźle się uśmiałem jak rosło a Opinia mówił, że kolaże psują spółkę, bo on wierzy w dalsze wzrosty i w przyszłość spółki. Jak mocno wierzył widać obecnie po tym jak nagania na spadki:)
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.