• Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: ~Jasnowidz_Mikulski [31.0.41.*]
    To się chłopaki z podwórkowej spekułki zapłaczą. Mistrzowie giełdy sprzedali po 5,80 i czekają na 0,4 a będą sobie pluć w brodę dlaczego nie kupili po 1.3 jak będzie powyżej 2.xx 3.xx 4.xx
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    Kiedyś odjedzie, mam nadzieję, że to już wkrótce nastąpi.
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2022-09-02 o godz. 13:10 ~optymista napisał(a):
    > Kiedyś odjedzie, mam nadzieję, że to już wkrótce nastąpi.

Tu J-23 vel Mikulski inaczej Hans Kloss
    jak czytam takie wpisy jak powyżej to jestem pewny , że po kolejnym już #328 czy 329 od 5,80 "udeptywaniu" dna (obecnie na poziomach 1,2x ) kolejny zjazd jest bardziej niż PEWNY .
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: cmpunk [31.61.226.*]
    Dnia 2022-09-02 o godz. 13:27 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-09-02 o godz. 13:10 ~optymista napisał(a):
    > > Kiedyś odjedzie, mam nadzieję, że to już wkrótce nastąpi.
    >
    > Tu J-23 vel Mikulski inaczej Hans Kloss
    > jak czytam takie wpisy jak powyżej to jestem pewny , że po kolejnym już #328 czy 329 od 5,80 "udeptywaniu" dna (obecnie na poziomach 1,2x ) kolejny zjazd jest bardziej niż PEWNY .

Uważaj, bo Bruner zrobi ci jesień średniowiecza i nawet reparacje wojenne od prezesa nie pomogą :-D.
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: ~hmm [209.148.77.*]
    jesli sprzedali po 5,80 to szacun dla nich
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: ~hmm [209.148.77.*]
    wy pewnie wtedy od nich kupowaliscie
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: cmpunk [31.61.226.*]
    Dnia 2022-09-02 o godz. 14:54 ~hmm napisał(a):
    > wy pewnie wtedy od nich kupowaliscie

A ty co najwyżej możesz polizać loda przez szybkę :-D.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: ~hmm [178.42.3.*]
    Znowu poleciales na skargę do modera, ale masz pecha ze bo ja jestem cierpliwy wiec jeszcze raz… jesli ci sie wydaje ze bede ci zazdroscil tego co codziennie robisz z prezesem to sie mylisz. Jakby ci to wylumaczyc tak jak szesciolatkowi czyli tak zebys zrozumial. Jak mamy dwie wtyczki to nie do konca bedzie działałao jak nalezy, potrzebna jest wtyczka i gniazdko. Poza tym musisz miec na uwadze ze ani to estetytyczne ani bardzo higieniczne I sie mozesz jedynie zajadow na ustach nabawic wiec ty sie lepiej zastanow.czy te zabawy ci sie oplacają. 
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-09-02 o godz. 21:55 ~hmm napisał(a):
    > Znowu poleciales na skargę do modera, ale masz pecha ze bo ja jestem cierpliwy wiec jeszcze raz… jesli ci sie wydaje ze bede ci zazdroscil tego co codziennie robisz z prezesem to sie mylisz. Jakby ci to wylumaczyc tak jak szesciolatkowi czyli tak zebys zrozumial. Jak mamy dwie wtyczki to nie do konca bedzie działałao jak nalezy, potrzebna jest wtyczka i gniazdko. Poza tym musisz miec na uwadze ze ani to estetytyczne ani bardzo higieniczne I sie mozesz jedynie zajadow na ustach nabawic wiec ty sie lepiej zastanow.czy te zabawy ci sie oplacają. 

Nie dopadła ciebie jeszcze małpia ospa? Wiesz, kto pierwszy poleciał się na nią szczepić? :-D
    Ale spokojnie, wtyczkę ci też ktoś zapoda, jak już ze scettem będziecie mieć takie objawy, jak ten pan z linku poniżej:
    https://www.bitchute.com/video/Iz69eIJl7ddk/
    Cieszcie się ludki, że jeszcze dane jest wam pisać, bo jak widać, nie znasz dnia ani godziny, kiedy wujek Klaus wciśnie kolejny guziczek.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.3.*]
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: ~hmm [178.42.3.*]
    J-23, apropos naszych ostatnich dylematach czy to naganiacz czy ktoś niespełna rozumu...myślę że sytuacja die coraz bardziej klaruje. Myślę że naganiacz jest cyniczny ale mimo wszystko poważniejszy i rozsądniejszy, poza tym była by mu szkoda czasu na wdawanie się w produkowanie takich postów bo on jednak szanuje nie tylko swoją inteligencję, ale i czas. Dla mnie sprawa jest coraz bardziej klarowna.
  • Re: Jak to kiedyś odjedzie na północ Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Wiem, że prawda w oczy kole. W głębi duszy macie ten niepokój, choć wypieracie się tego, jak żaba błota.
    A tu niestety czas sobie płynie nieubłaganie. I chyba już znamy przyczynę tego typu zejść:
    https://www.bitchute.com/video/pFxIB5ADDNXX/
    Myjcie nogi, chłopaki :-D.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.192.*]
[x]
SANWIL -1,96% 1,50 2025-09-25 13:16:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.