Kurna 100 tys akcji uwalilo kurs 8 %,ten kto uwala, sprzedał wyżej odkupi niżej, dziwi tylko fakt gdzie obrona kursu bo mając np 500 k to już strata pokaźna się robi.
Nagony łykały po 50gr wieszcząc sukces i rychłe wybicie a teraz siedzą cicho.
Powtórzę raz jeszcze - trzeba wytrzymać jeszcze min rok. A nie zaklinac rzeczywistość pisaniem o rychłych wybiciach i poziomach X, czy XX.
Trochę zdrowego rozsądku i pokory.
Śmiecia drukują po 30gr ostatnio po 39gr , więc czego się spodziewać złotówek? Tak wykres rysowal i co z tego jak popyt znikomy a wszyscy chcą żyć. Puści 42gr to później jest 30gr i było miło , oczywiście jest szansa na odbicie od tego poziomu ale jak ? Dojdzie do 50gr i prezes zacznie zrzutyyyyyy
Ja pitolę kto tu siedzi sprzedał 100k akcji żeby pokazać że bierze nowa emisję.Gdyby jej nie objął pisalbys amatorze że co to za Prezes że nie wierzy we własną emisje.Licze na to żeby wreszcie ktoś odebrał wam te zabawki.Podzielam że na silne wzrosty to jeszcze za szybko, dupa Polakom jeszcze nie zmarzla ale kryzys się rozkręca, dziś trochę kupiłem ale z dalszymi pod korek czekam.Zarobie na Pamapolu to przyjadę.
.
Bardzo prosto będzie sypać do 30gr i obejmować za 30gr aż naiwnych zabraknie? Tylu chętnych było na emisyjna 39gr a teraz nie ma komu kupowac za 30gr ? To się nazywa rozwój ?
Cały czas Te same marudy spadziowe piszą. Nic innego nie wymyślają tylko nicki zmieniają ze niby tylu tu negatywnie nastawionych. Żałość żałość i jeszcze raz żałość. Ja już więcej się w dyskusje nie wdaje i nie komentuje opinii i innych pokemonow. Wczoraj kolejny raz wątkiem o 30 groszach pokazał
kim jest. Najgorszy sort forumowicza
Choc powazny inwestor nie powinien sugerowac sie wpisami na forum, takie sugerowanie docelowej ceny ma cel to manipulacja.Ale to powoduje zniechecenie do spolki nowych inwestorow. Uwazam ze MTE pokaze jeszcze pazur ale tacy kolkowicze to hamulcowi.
Ja już Ci to dawno pisałem, że nie ma co z motłochem się kopać. Poza tym bardzo dobrze się dzieje wpadają akcje po cenach, których myślałem, że już nie zobaczę. Poczekajmy może jeszcze od bełkotu uda się dobrać jeszcze trochę poniżej 40 :)
Nigdy nie myślałem że w dobie rozkręcają ego się kryzysu Tauron zobaczę jeszcze po 2,2 a JSW PO 42 to raczej będzie łatwiejsza inwestycja niż MTE polecam.