• Czekam na komplet Autor: ~jw [46.175.109.*]
    Do kompletu brakuje:
    - kto obejmuje pozostałe 9mln
    - lock up na serię D
    - podpisanie znaczącej umowy
    wtedy wracamy do gry, a opinie i infa mogą pazurki obgryzać.

Tak wiem, mam poczucie humoru. To tak dla rozluźnienia :D
  • Re: Czekam na komplet Autor: ~spekulant [188.33.224.*]
    Racja. 2och lescza mniej na pokladzie i dobrze bedzie lzej pompowac pozniej kursik na nowe szczyty :D
  • Re: Czekam na komplet Autor: ~IncydentKakaowy [79.184.11.*]
    Info i Opinia jutro jadą na 20 gr, przynajmniej tak piszą. Fajnie że w końcu sprzedadzą i przestaną się tu udzielać:))) Ja sobie dobiorę po taniości z samego rana bo pewnie będą skakać PKCem a potem błoga cisza i koniec durnych postów, pytań i przemyśleń z czapy. Widzę same plusy:)))
  • Re: Czekam na komplet Autor: ~Opinia [188.146.4.*]
    Prezes karmił a forumowe milionery robiły za pelikany.
    Marzenia kosztują
    Jeszcze tylko ty jutro nakarmisz leszczy swoim 100k akcji z rana i wreszcie będziesz miał spokój od tej beznadziejnej spółki i prezesa:)))) Prawda???
    Będzie więcej chętnych do sypania.
    Jeszcze kilku insiderów ma akcje bez lock upu.
    Na przykład??? Patrząc po tym ile Górski zarejestrował na ostatnie walne, to by wychodziło że została mu tylko seria C objęta lockupem. Dwoisz się i troisz z tą nagonką na sypanie:))) Obaj dobrze wiemy, że gra toczy się nie o to co będzie jutro, sam przedwczoraj pisałeś:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sa-chetni-na-batonik-czas-proby,56423681.html 
    Po co więc ten skowyt dzisiaj i niezdrowe podniecenie???
    Kiedy prezes opycha akcje ulicy, żeby dobrać w emisji o połowę taniej to wypada to skomentować.
    Takie żenujące i niskich lotów zagrania głównego udziałowca.
    Tu masz trochę racji, jest pewien niesmak.... O tyle dobrego że wszystko idzie na inwestycję w spółkę, sprzedał akcje za około 100k, ale wyłożył 300k, które spółka wykorzysta na rozwój. Jeszcze wczoraj płakałeś że kasy nie mają:)))) Teraz jeszcze czekać na info o objęciu pozostałych 9 mln i mogą działać na luzie:)))
  • Re: Czekam na komplet Autor: ~Leszcze [5.173.57.*]
    I tak i nie , jak zawsze kto kupił drogie akcje płacze kto tanie zadowolony a czy drogo czy tanio jest czy było czy będzie ? nie wiem. Akcje posiadam i czekam na złotówki
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.