c/wk 0,23 a Ty chcesz wiać tu trzeba zbierać w okolicy 20 zł, niby dlaczego miało by to spadać jak ma dobre wyniki, co kupisz ccc co ma 200 mln strat na kwartał/ jak się zmieni Rząd to i PGE pozwoli na wypłate godziwej dywidendy bo teraz wszystko jest dla swoich co pracują w spółce.
Dnia 2022-09-02 o godz. 10:17 ~Myslacy napisał(a): > Szykowac kase jak poleci ponizej 15 zeta i powolutku ladowac do wora!!!
obrotów niema tu w cale, ta spółka zachowuje się jak typowy śmieć ale wyników tragicznych nie ma no i c/wk to tylko 0,23 jak poleci w dół tak jak piszesz to sam zaczne mocniej skubać choć wiem że trudno tu bedzie coś zarobić bo tu rzadza pisiory z PGE
Dnia 2022-09-02 o godz. 22:08 ~Myslacy napisał(a): > Kupuj przyszlosc KO bedzie u wladzy
tu można się mocno władować w to badziewie, kierunek jest jeden 21 a czy zejdzie niżej zobaczymy, obecnie giełda to złodziejstwo a ludzie tracą tutaj ogromne pieniądze, od kiedy pis objął władze giełdy w ciągłym spadku - trzeba mieć nadzieje że kiedyś w Polsce zapanuje uczciwość i giełdy bedą zarabiać a nie jak teraz wyprowadzać majątki swoich akcjonariuszy
Ta spolka zachowuje sie jak smiec nikt tego nie chce wiadomo tak rzadza nie przewidzieli ceny gazu a buduja na gaz elektrocieplownie a nie lepiej byloby spalac smieci?
Dnia 2022-09-03 o godz. 23:17 ~Myslacy napisał(a): > Ta spolka zachowuje sie jak smiec nikt tego nie chce wiadomo tak rzadza nie przewidzieli ceny gazu a buduja na gaz elektrocieplownie a nie lepiej byloby spalac smieci?
tu masz 100% racji spalarnia śmieci jest najtańsza i najlepsza - taki Wrocław produkuje miliony ton śmieci a oni robią sobie ogrzewanie na gaz, naprawdę tę... głowy a uważają się za wykształconych i zarabiają miliony.
Dnia 2022-09-09 o godz. 19:38 ~Myslacy napisał(a): > To tylko odbicie zdechlego kota!!!
uważam podobnie że to tylko podbitka pod wywalanko, na tej spółce trudno bedzie komu kolwiek teraz zarobić,, kurs pewnie spadnie z czasem w okolice 15-17 zł i wtedy warto bedzie zaopatrzyć się w pakiecik akcji i mieć nadzieję że PIS nie bedzie niepodzielnie trwonił majątku spółki w nowej kadencji.
Tutaj nikt nie zarobi bo sami przekrety sa. jakas spoldzielnia wszystkim steruje i robi kolka dlatego trzeba zrobic zjazd na 10zl zeby ich udupic!!! Czy dobrze mysle?
Myślący wie najwięcej! Jest jedyny w swoim rodzaju! Jest spełniającą się wyrocznią! Jego analizy są merytoryczne i nacechowane prawdziwą esencją skutecznego i strategicznego inwestora. Każdy jego post czytam po kilka razy i interpretuje w porównaniu z wykresem. Jestem pełen podziwu dla trafności spostrzeżeń. Niesamowicie się cieszę z każdego postu, który nadaje mi odpowiednie podejście do inwestycji. Jest poprosi moim autorytetem! Potrzebuje jego wypowiedzi na tym forum jak powietrza!
Dnia 2022-09-13 o godz. 13:37 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a): > Myślący wie najwięcej! Jest jedyny w swoim rodzaju! Jest spełniającą się wyrocznią! Jego analizy są merytoryczne i nacechowane prawdziwą esencją skutecznego i strategicznego inwestora. Każdy jego post czytam po kilka razy i interpretuje w porównaniu z wykresem. Jestem pełen podziwu dla trafności spostrzeżeń. Niesamowicie się cieszę z każdego postu, który nadaje mi odpowiednie podejście do inwestycji. Jest poprosi moim autorytetem! Potrzebuje jego wypowiedzi na tym forum jak powietrza!
od takich spółek trzymać się lepiej z daleka i w pewnym sensie Myślący ma racje