No z pewnością tak zrobiłeś. Takich inwestorów to ze świecą szukać. Teraz prościej, byś zrozumiał: jaja sobie z ciebie robię. Zrozumiałeś czy jeszcze prościej napisać?
A nie stoisz przypadkiem przez cwaniaków i naganiaczy typu maik, transek, Tomaszh, Inwestor itp. Ilu przez nich umoczyło (włącznie ze mną, chociaż nie tym razem). To zwykłe chwasty.
Dnia 2022-09-01 o godz. 13:42 ~Romek napisał(a): > Dnia 2022-09-01 o godz. 11:43 ~Jolka_z_Ursynowa napisał(a): > > Radują się place, ulice, podwórka > > Bo znów się pojawi z przodu śliczna czwórka! > > i z czego tu się radować ? jak niektórzy po kolana stoją w gó*nie !
też mogę się radować że nie kupowałem wcześniej :) trochę dziś na spodzie kupiłem by jeszcze dziś sprzedać :))
Większość powinna pamiętać.
Ostrzegałem że to spadnie do pinć pindziesiont.
Tranzystor bluzgów nie szczędził.
Do kogo można mieć pretensje jak nie do samego siebie.
A Majak, na pierwszy rzut oka widać że majaczy.
Jak ktoś kierował się jego bredniami to współczuję.
Mam złoty pakiet kupiony powyrzej 2zł dawno temu po coraz wyrzej, nie wiem czego tutaj leszcze jeszcze nei rozumieja. nie sprzedaje go bo bedzie 10zł a leszcze zostana na peronach. macham wam z grubym z basenu.
Tu chodzi o nowych początkujących. Jak zostaną oszukani szybko na giełdę nie wrócą. Ja kiedyś dałem się nabrać dlatego tak nie cierpię tych szmaciarzy bez honoru. Zwykłe zera.